Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Comediantul Silviu Gherman le răspunde celor care l-au criticat după ce i-a parodiat campania lui Ştefan Mandachi: „Clipul e sforăitor de prost şi agresiv“

27
5 Apr 2020 13:14:00
Autor: Adelina Mărăcine
Silviu Gherman FOTO ProTV
Silviu Gherman FOTO ProTV

Comediantul Silviu Gherman a reacţionat după ce afaceristul Ştefan Mandachi a anunţat că-l dă în judecată pentru un milion de euro, pentru că i-a parodiat clipul de strângere de fonduri pentru lupta împotriva COVID-19. Gherman le-a răspuns şi celor care l-au criticat pentru gestul său.

Recent, comediantul Silviu Gherman a parodiat clipul de promovare realizat de Ştefan Mandachi, în care afaceristul spune că vinde centimetri din metrul lui de autostradă, construit în Moldova, ca să strângă bani pentru lupta împotriva Covid-19, alături de Crucea Roşie Suceava. 

Într-o postare pe Facebook, care a fost ştearsă ulterior, Mandachi anunţa că-l dă în judecată pe comediant pentru că „denigrează Crucea Roşie“ şi că-i va cere în instanţă daune de un milion de euro.

Silviu Gherman a reacţionat după ce videoclipul său a fost scos de pe YouTube.

„Ştefan Mandachi mi-a dat jos video-ul de pe YouTube. În câteva zile probabil că-l va da jos şi de pe celelalte platforme. Ca justificare, a zis că am încălcat legea de copyright. Deci nu mă mai dă în judecată pentru 1 milion de euro, că i-o fi şoptit careva din echipa de comunicare că nu dă bine la imagine să acţionezi oameni în judecată pentru un milion de euro: pari prost, Ştefan, mai bine lucrează în linişte, direct la sursă“, a scris comediantul pe pagina sa de Facebook.

El le-a răspuns şi celor care îl critică pentru gestul său şi a explicat ce l-a motivat să-i parodieze clipul afaceristului sucevean, şi nu campania de strângere de fonduri în sine. 

„O informaţie pentru cei care cred că m-am luat de campania lui: m-am luat de clipul lui. E un clip sforăitor de prost şi agresiv. Să ştiţi că dacă vreţi să donaţi la Crucea Roşie (cum am donat şi eu, de altfel), puteţi s-o faceţi direct la Crucea Roşie. Ăsta e salvatorul vostru care dă cu bani în sărăcie. Unul care sparge bulgări de pămînt îmbrăcat în costum tradiţional şi urlă la cer că un centimetru e ENORM. Ăsta e tătucul vostru. Peste ani va intra în politică. Aşa că aş vrea să se ştie că eu, în sinea mea, cum nu cred că Dan Puric e m***t, nu cred nici că Ştefan Mandachi este şi va fi un prost şi un cocalar“, a scris Gherman. 

Contactat de „Adevărul“, Ştefan Mandachi declara: „Dacă vrea să facă un bine Sucevei, orice comediant poate face clipuri prin care să îndemne lumea să doneze pentru Suceava, nu să ne jignească şi să ne murdărească. Mă abţin de la orice comentariu, nu ştiu cine e Gherman şi, oricine ar fi, dacă poate, să ajute acum Suceava“.

Clipul de promovare al afaceristului Ştefan Mandachi:

Filmuleţul realizat de comediantul Silviu Gherman: 

„Ştiţi cu ce se combate prostia umană? Sparge 600 de lei ca să combaţi prostia umană. Oricine poate să combată prostia umană. Cu 600 de lei. Şi apoi ţara are să fie deşteaptă şi oacheşă ca soarele sfânt de pe cer. Crede-mă când îţi spun eu că aşa este. Orice problemă ai avea, aruncă cu bani în ea. Şi-o rezolvi. Pe cuvânt. Eu ştiu foarte bine că nu există problemă pe care să nu o rezolvi cu banul, mai ales prostia. Eu am fost prost, dar am dat de bani şi acum sunt interesant, frumos şi deştept. Eu am fost cocalar 10 ani, dar acum ascult Subcarpaţi. Dumnezeu să ne ajute. Că-i român. Dumnezeu e român“, se afirma în parodia lui Silviu Gherman.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

27 Comentarii

Hairy Potter
5.04.2020, 13:29:12

N-am auzit de acest Gherman. Oricum, chiar nu are nimic de facut ? Sa puna mana pe o carte, sa vada si el un film bun, o piesa de teatru....

-3 (13 voturi)
Mergeti la vot
5.04.2020, 14:05:55

@hairy potter nici eu nu auzisem pana acum, si sper sa nu mai aud nici de acum inainte de acest terchea berchea de comediant/ clovn

+3 (13 voturi)
Stefan din Nord
5.04.2020, 13:53:13

Un paduche care-si face reclama pe spatele unui individ care cu toate pacatele sale chiar se zbate sa faca ceva pentru semenii sai aflati in suferinta Cine a aflat pana acum de existenta acestui clovn ? Ce a facut pana acum in viata lui ? A produs ceva ,folositor semenilor sai ?

+6 (16 voturi)
Mergeti la vot
5.04.2020, 14:07:41

@stefan mandachi, de bine de rau, plateste niste salarii si impozite la stat. Clovnul asta care rade de mandachi pentru mine reprezinta ce e mai rau in Romania actuala. Un terchea berchea, taraie mate, care n-a facut nimic in viata lui, dar care da din gura pe social media

+1 (15 voturi)
¡Ay, caramba
5.04.2020, 14:04:02

În principiu, nu cred în cei care se dau salvatorii nației pe banii altora (gen 'zâna națiunii' dacă mă-ntzelegi). Eram tentat să-i dau dreptate acestui gherțoi de gherman. Pînă a zis chestia aia despre Puric. Ce, mă?

+4 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (27)