Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Cornel Constantiniu, operat de urgenţă. Solistul e internat la Spitalul Universitar: „Îmi spun medicii prin telefon despre starea lui”

2
6 Nov 2021 16:19:41
Autor: George-Andrei Cristescu
Tot greul cade pe soţia artistului, actriţa Domniţa Constantiniu.
Tot greul cade pe soţia artistului, actriţa Domniţa Constantiniu.

Cornel Constantiniu (76 de ani) a fost iar operat de medicii de la Spitalul Universitar din Bucureşti. Celebrul interpret este bolnav de maladia Parkinson şi în ultimii ani a suferit mai multe intervenţii chirurgicale, pentru a putea trăi. De când a venit pandemia, artistul a stat numai în casă, izolat.

Cornel Constantiniu este bolnav de Parkinson din anul 1993 şi, săptămâna aceasta, a fost operat pentru a patra oară de către medicii de la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Celebrului artist i s-a schimbat din nou neurostimulatorul din piept, care îl ajută cât de cât să se mişte şi să articuleze cuvinte. Chiar şi aşa, de când boala a avansat, interpretul nu se mai poate deplasa decât în scaunul cu rotile, iar cuvintele le articulează foarte greu, încât abia mai înţelegi ce spune.

Tot greul cade pe soţia artistului, actriţa Domniţa Constantiniu, care îl îngrijeşte cu tot sufletul. Pentru Cornel Constantiniu aceasta a fost a opta intervenţie chirurgicală. A fost operat de două ori pe creier, prima dată în 1999 în Africa de Sud, a doua oară în 2004 la Viena, când intervenţia a durat 11 ore.

Află mai multe despre starea artistului pe Click!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Gelu Ruscanu
6.11.2021, 19:27:36

Moment greu, ne rugam pentru a trece cumpana. In Cape Town si Viena s-a facut ce se putea atunci. Acum e aici si acum. Sa treci cu bine, draga Cornel!

-10 (14 voturi)
geek-a-contra
7.11.2021, 10:48:42

taie-ma, omoara-ma, nu inteleg si pace buna de ce puncte negative ptr o urare de insanatosire. multi bolnavi la suflet in lumea asta...

+12 (12 voturi)
Modifică Setările