Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Cristina Joia, declaraţii de pe patul de spital, după ce a fost desfigurată: „Nu doresc nimănui să treacă prin aşa ceva“

4
9 Nov 2020 17:18:07
Autor: Lizeta Oprea
Cristina Joia
Cristina Joia

Designerul emisiunii „Visuri la cheie“ se află încă în spital luni, vindecarea rănii la faţă în urma agresiunii produse în parcarea unui supermarket din Bucureti fiind „un proces de durată şi destul de dureros“, după cum a mărturisit chiar ea de pe patul de spital.

Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie“ a trecut printr-o experienţă traumatizantă în cursul zilei de duminică. În timp ce se afla la cumpărături într-un supermarket din sectorul 4, aceasta a fost agresată fizic de o altă femeie după ce i-a atras atenţia asupra faptului că a parcat pe trecerea de pietoni, blocând practic intrarea în parcarea magazinului.

Încă sub stare de şoc, bandajată, desfigurată, cu dureri îngrozitoare, cunoscutul designer a povestit, de pe patul de spital, pentru click.ro de la ce a pornit totul. „Era o maşină parcată pe o trecere de pietoni, blocând practic intrarea în parcarea magazinului. Şi o văd pe această femeie care iese din magazin şi se îndreaptă spre maşină. Am întrebat-o dacă e maşina ei, iar ea mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar, pe care nu-l pot reproduce, că nu mă interesează pe mine. Am intrat în magazin şi am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane în coş, eram cu spatele şi, când m-am întors, m-am trezit cu un pumn în faţă. A fost incredibil de puternică lovitura şi am căzut. Pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuţit la mână”, a povestit Cristina Joia

Echipajele de salvare i-au acordat primele îngrijiri chiar în magazin, apoi a fost dusă la Spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată. „Am o tăietură, dar este spartă şi piramida nazală şi a trebuit să mă opereze de urgenţă pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat ţesuturile”, spune ea.

Luni era încă pe patul de spital. Printre consultaţii şi tratamente, a reuşit să facă o scurtă declaraţie pentru Click!: „Mi-am mai revenit din şoc, aştept ca medicii să-mi spună când voi fi externată. Cum se va vindeca această rană... rămâne de văzut după ce-mi voi da jos bandajele. Este un proces de durată şi destul de dureros. Deocamdată nu m-am gândit ce o să fac cu filmările care sunt în plină desfăşurare. Aştept să văd care sunt recomandările medicilor, intenţionez să o iau pas cu pas. Nu doresc nimănui să treacă prin aşa ceva”, ne-a declarat designerul. 

„Sunt încă în spital, mi-am mai revenit din şoc. Aştept ca medicii să-mi spună când voi fi externată. Operaţia a fost făcută de urgenţă, aşa cum am precizat, s-ar fi necrozat ţesuturile. Medicii şi-au făcut treaba şi au făcut totul pentru a se asigura că sunt şi că voi fi bine. Cum se va vindeca rana, asta rămâne de văzut, după ce-mi voi da jos bandajele. Este un proces de durată şi destul de dureros“, a povestit Cristina, pentru click.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Gherghisan Comandor
9.11.2020, 19:44:32

Cand eram militian nu se intampla asa ceva. Voi vreti politisti, luati de la nasul mare fara numar.

-5 (5 voturi)
Benjy Silberstein
10.11.2020, 03:28:55

toti 7efelistii merita asta. gura mare, fapte zero.

Tomescu Tom
9.11.2020, 20:10:13

Dacă avea " ceva ascuțit în mână " , mâna cu care a lovit .. deja e tentativă de crimă, cu premeditare ..

0 (2 voturi)
Gherghisan Comandor
9.11.2020, 22:51:44

Avea in mana cheile de la masina. Asta lovita s-a speriat si nu mai este rationala. Agresoarea a facut box la Dinamo Bucuresti si a participat si la JO Beijing.

-2 (2 voturi)
Modifică Setările