Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

CTP, text dur despre Antena 3 la moartea Cristinei Ţopescu: el dezvăluie ce i-a mărturisit jurnalista înainte de a pleca de la postul de ştiri

87
13 Jan 2020 12:27:54
Autor: Alexandra Constanda
Cristian Tudor Popescu FOTO Digi24
Cristian Tudor Popescu FOTO Digi24

Gazetarul Cristian Tudor Popescu semnează un editorial dur la adresa postului de ştiri Antena 3 legându-se de reacţia vedetelor şi şefilor după moartea jurnalistei Cristina Ţopescu.

În editorialul „Făţărnicia muşcă din Cristina şi după moarte“, publicat pe republica.ro, Cristian Tudor Popescu subliniază că, deşi au trecut 30 de ani de când lucrează în presă, încă mai învaţă că „făţărnicia nu are niciodată margini“, referindu-se la reacţiile disproporţionate apărute la moartea Cristinei Ţopescu, mai ales cele venite de la Antena 3, post la care jurnalista a muncit vreme de patru ani. 
 
CTP povesteşte că au lucrat împreună la Pro TV, spre sfârşitul anilor ’90, şi de atunci au rămas prieteni. Gazetarul o descrie pe Cristina Ţopescu fiind „foarte sensibilă, un om fundamental bun şi cinstit“. „Mă suna când avea o problemă profesionată şi îi era frică să nu greşească. Sau, pur şi simplu, ca să stăm de vorbă, îi făcea bine“, notează CTP. 

El dezvăluie că, pe vremea când realiza emisiunea „Dincolo de ştiri“, la Antena 3, Cristina Ţopescu l-a rugat să intre în direct prin telefon în emisiunea în care urma să-l aibă invitat chiar pe tatăl ei, regretatul comentator sportiv Cristian Ţopescu. 

„Mai întâi am refuzat, nu voiam să mai am de a face în vreun fel cu ultimul post de televiziune în care a lucrat Cristina, propagandizat până la vomă. Am acceptat după ce mi-a povestit cât de greu îi era să reziste acolo, cum era atacată constant de şefi ai postului că nu e «pe linie». O voiau dată afară – n-au apucat, a plecat ea“, spune CTP. 

El continuă prin a mărturisi că tristeţea însinguratei morţi a Cristinei s-a amestecat cu furia din cauza ipocriziei celor de la Antena 3: „La zisa televiziune au apărut şefi şi trepăduşi care au «mărturisit» despre ce bună era Cristina. Şi cât sunt de afectaţi de dispariţia ei... Chiar şi după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăţ că făţărnicia nu are niciodată margini. Oare o pătrunde şi până acolo unde e acum Cristina?“.

În mai 2017, Cristina Ţopescu şi-a anunţat demisia de la Antena 3, unde a lucrat vreme de patru ani. La momentul respectiv, jurnalista a invocat motive personale. 

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani. Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Ţopescu a fost găsită fără suflare în locuinţa sa din Otopeni, pe 12 ianuarie. Cel mai probabil, Cristina Ţopescu a murit pe 28 decembrie 2019, în cursul nopţii, potrivit unor surse medico-legale. Vedeta TV a fost găsită în pat, în pijamale, fără urme de violenţă. Autopsia va stabili cu exactitate cauza morţii. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

87 Comentarii

Adrian Foangǎ
13.01.2020, 12:33:34

La Antena 3 e cloaca, oricine se baga acolo ar trebui sa stie la ce sa se astepte. Cand ai colegi pe Gadea, Badea, Chireac si altii ca astia, la ce te poti astepta?!

+44 (62 voturi)
moftronix
13.01.2020, 12:42:02

La Pro TV e cloacă, la B1 e cloacă, la Realitatea TV e cloacă. Peste tot numai cloacă. Pro TV este postul nr. 1 din România la capitolul manipulare.

-42 (80 voturi)
¡Ay, caramba
13.01.2020, 12:42:08

Fie-i tărâna ușoară! Habar n-aveam că a lucrat la antena 3. Probabil pentru că nu mă uit la antena 3. Ultimul post la care știu că a lucrat e Prima TV.

+20 (26 voturi)
moftronix
13.01.2020, 12:46:37

CTP a găsit vinovatul de moartea Cristinei Țopescu....Se va băga la Sala de Indignare, se va incărca negativ la maxim și va vitupera vreo 3 editoriale impotriva Antenei 3. Omul știe să-și aleagă adversarii, știe și unde va găsi audiența care deabia așteptă.

-27 (45 voturi)
Dem Cristi
13.01.2020, 12:50:22

Ca si creatorul de moda mort in accident si Cristina va fi dezbracata la pielea goala de hienele de presa avide de audienta si poporul roman vesnic insetat de drame. Cum despre morti numai de bine se scot la lumina doar faptele bune ale mortului nu si cele care au deceptionat publicul, fiindca C.T. odihneasca-se in pace a șocat lumea înscriindu-se în partidul mafioților și analfabeților cu slogane ca vrea sa facă ceva pentru țară bla-bla. Nimeni nu mai comentează așa ceva, ce a fost în căpșorul ei Îl aștept pe Banciu, el sigur nu are probleme de bun simț s-o protejeze nici în ultimul ceas.

+5 (13 voturi)

Vezi toate comentariile (87)

Modifică Setările