Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Culisele bizare ale celui mai scump divorţ: Bill Gates pleca în fiecare an într-o vacanţă doar cu fosta iubită

18
5 May 2021 13:50:22
Autor: OK! Magazine
Bill Gates nu poate renunţa la fosta iubită (Foto: arhivă).
Bill Gates nu poate renunţa la fosta iubită (Foto: arhivă).

Detaliile noi care ies la iveală despre divorţul lui Bill Gates ne înfăţişează o relaţie cu Melinda Gates supusă unor stranii obiceiuri, care ridică mari semne de întrebare.

Astfel, se pare că Bill Gates a menţinut pe tot parcursul căsniciei lui o legătură foarte strânsă cu fosta lui iubită, Ann Winblad. 

Atât de strânsă încât reuşise să se impună în faţa Melindei cu decizia lui de a pleca în fiecare an, într-un weekend prelungit, doar el împreună cu Ann Winblad, în destinaţii precum Indonezia şi Germania. O alegere care ar fi scandalizat orice altă soţie.

Citeşte mai multe aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

18 Comentarii

Edmond Wolf
5.05.2021, 14:30:46

Ar trebui să ne simțim orgolioși că astfel de personaje ca Kill Gater influențează decizii ale unor organizații de nivel global cum este spre exemplu OMS sau Forumul Economic Mondial de la Davos și că au practic în proprietate pachetele majoritare ale unor fabrici de vaccinuri. Probabil că morala creștină este vinovată pentru faptul că lucrurile nu merg cum trebuie. Aș putea să mai adaug multe detalii referitoare la personaj dar mi se va șterge comentariul. Cum ar fi cele legate insula pe care se adunau personaje convocate în scopuri de divertisment de sinucigașul Jeffrey Epstein, individ inteligent care a reușit spă prindă momentul în care nici paza și nici camerele de luat vederi nu funcționau și să-și pună capăt zilelor într-o închisoare de maximă securitate. Acești bolnavi care ne conduc...

-7 (21 voturi)
Fleur Fleur
5.05.2021, 15:18:45

Aglomerat la astia in dormitor:):) Parerea mea e ca nevasta a lasat lesa cam lunga. Sa mai si spui în gura mare ca te-a însurat pentru ca fosta a fost de acord si ca pleci an de an cu fosta in concediu.... parca nu mai pare atât de destept :)

-1 (3 voturi)
JestersTear
5.05.2021, 16:06:51

Lucrurile sunt atat de difuze printre oameni, incat un extraterestru nu ar intelege nimic daca ar veni printre noi: pe unul cu 42 de neveste il proclamam Mare si Sfant pentru ca a construit biserici si s-a luptat cu turcii, iar pe altul care a donat zeci de miliarde in scopuri caritabile in tari subdevoltate din Africa si nu numai, aspru il judecam pentru ca a avut o amanta. Da' de fapt ce vorbesc eu? Sa i se taie capul lui Bill, zic! :-)

-5 (9 voturi)
Utilizator Adevărul
5.05.2021, 16:30:29

Comentariu considerat abuziv.

Flogea Aurelu
5.05.2021, 16:10:20

De asta are Borcea prietene, amante, etc pe unde calatoreste sau este inchis? Ca face pe Bill Gates`?

-11 (13 voturi)

Vezi toate comentariile (18)

Modifică Setările