Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Cum se apără Dan Bittman după scandalul Revelionului de la TVR: „Mă simt mai curat ca lacrima“

28
6 Jan 2021 13:06:47
Autor: George-Andrei Cristescu
Dan Bittman
Dan Bittman

Prezent în cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, Dan Bittman a spus că „se simte curat ca lacrima“. Artistul a declarat că nu a avut „nicio legătură cu masca şi nici cu preşedintele“.

Dan Bittman a răspuns celor care critică programul de Anul Nou de la TVR1, „Revelion la mine acas”, cu Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Dan Bittman şi George Tănase, care a fost contestată pentru instigare la nerespectarea regulilor de protecţie anti-coronavirus.

În cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, Bittman s-a apărat spunând că se simte „curat ca lacrima“.

„În România s-a instituit dictatura miştoului şi a prostiei şi nimeni nu înţelege ce se întâmplă. Eu am fost invitat într-un program de Revelion. Am cântat trei piese româneşti vechi. N-au avut nicio legătură cu masca şi nici cu preşedintele, nici cu Ministerul Sănătăţii. Mă simt mai curat ca lacrima”, a declarat Dan Bittman, în direct la România TV.

Bittman l-a criticat şi pe deputatul USR Iulian Bulai, care a afirmat că „TVR1 a avut de Revelion un program plin de băşcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanţare socială”.

„Este foarte grav ce se întâmplă din punctul meu de vedere. Dacă domnul Bulai, proaspăt uns ca şef al Comisiei de Cultură, în loc să mă fi sunat în prima zi a anului să mă fi întrebat cum m-am descurcat în anul 2020, şi dacă artiştii liberi profesionişti au din ce trăi, domnia sa înfierează cum mânie proletară programul de Revelion, înseamnă că avem o problemă. Nu se poate aşa ceva şi mă voi opune până când nu voi mai avea suflare unor asemenea indivizi şi unor asemenea atitudini. Noi nu trăim în comunism”, a mai spus Bittman pentru sursa citată.

Citeşte pe Click.ro ce a mai spus Dan Bittman despre controversatul Revelion organizat de TVR.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

28 Comentarii

Camelia Sorescu
6.01.2021, 13:13:48

Emisiunea de la TVR a fost una reușită. Ca orice lucru are adepți dar și critici. Derapajele leninist staliniste ale unor politicieni și oameni din media împotriva Revelionului din anul 2020 de la postul de televiziune public TVR sunt inadmisibile într-un stat democratic în care pamfletul și implicit umorul sunt tocmai dovada existenței democrației. A putea ridiculiza autoritatea, a i te putea opune chiar și în râs este semnul plurității și diversității ideologice în numele căruia românii au murit în 1989 dar și în cele două războaie mondiale. Vocile critice spun că emisiunea a sfidat standardul sanitar impus de stat prin lege. Dar și standardul uman impus de natură, genetică și în ultimul rând, dacă vreți, de Dumnezeu, este încălcat - dacă e să o luăm așa - prin parade gay, prozeletism de tipul identității de gen și multe alte asemenea lucruri și nimeni din cei care nu susțin aceste lucruri nu este atât de agresiv. Mutualitatea sau reciprocitatea prin prisma conviețuirii în pace stă la baza doctrinei care ne-a reformat ca stat dupa 1989. Orice încercare de deturnare a libertății de opinie și exprimare, chiar și sub pretexte că acestea se opun anumitor măsuri sanitare, este o gravă abatere de la normele democrației. Emisiunea a fost în regulă împreună cu demersul care a stat la baza ei, cu atât mai mult cu cât un număr foarte mare de oameni s-a identificat cu mesajul transmis de grupul Vacanța Mare.

-28 (32 voturi)
Vanatorul/d.c.
6.01.2021, 13:16:50

Titlu de articol mai deunazi -”Revelionul TVR, caracterizat drept „grotesc”. Iohannis, interpretat spunând: „În 2021, tre’ să fii tare bou să mai stai închis în casă!” Sau roman cu mentalitate de iobag..! Si..bravo TVR..! Intr-o idiocratie mitomano-cleptocratica asa cum e Romania regimului iohannisto-neosecuristic, orice tip de pozitionare impotriva jigodismului politicianist, impotriva propagandei si masurilor bolsevic-naziste ale acestui regim ostracizant, umilitor, ruinator, anti-national si anti-romanesc, e o dovada de patriotism..! Si oricum, era si timpul ca televiziunea publica sa nu mai pupe in dos pe toti politrucii escroci cu 17 dosare penale si cap de neamț, care, odata ajunsi ”mareți cîrmaci”, ”sefi ai statului” roman, mint, umilesc, saracesc si ostracizeaza populatia sub pretextul luptei cu pandemia...!

-23 (25 voturi)
mihai radu
6.01.2021, 13:42:48

Ce faci vânătorule,lauzi o pesedistă notorie ?!concret spune matale, dacă pleacă ăștia de la guvernare cine le poate lua locul,cine să formeze majoritatea,minoritățile sunt 18 mari și lați,AUR a zis că nu vrea fiindcă nu le ajunge și nu face alianțe,PSD+UDMR iar nu ajunge,USR nici atât,lasă criticile,toți putem critică în neștire,fă o propunere concretă pentru alt guvern,eu personal în aceste două luni de la alegeri m-am vindecat definitiv de politică,citesc presa ca să aflu ce mai este prin țară,dar atât !

+9 (9 voturi)
Expat Gabriel
6.01.2021, 13:33:37

Nu prea inteleg ce au cu Bitman vs revelion TVR. El a fost doar invitat la emisiune si nu a zis mai nimic. Intr-adevar, anterior el a dat niste declaratii/comentarii un pic ciudate in legatura cu pandemia, purtat de masca etc., dar imediat toti l-a asociat cu declaratiile antimasca ale lui Mugur Mihaescu ceea ce nu e cazul la emisiunea respectiva.

-13 (13 voturi)
mihai radu
6.01.2021, 13:44:22

Mai curat ca lacrima este"lacrima

+7 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (28)

Modifică Setările