Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Cum răspunde Alexandru Arşinel acuzaţiilor că a beneficiat preferenţial de transplant: „Am un nume care rezonează într-un fel şi jigodiile profită de asta“

10
4 Jan 2018 14:46:19
Autor: Adelina Mărăcine
Alexandru Arşinel a vorbit despre acuzaţiile ce i se aduc medicului Mihai Lucan
Alexandru Arşinel a vorbit despre acuzaţiile ce i se aduc medicului Mihai Lucan

Alexandru Arşinel dă replica celor care spun că a beneficiat preferenţial de un transplant de rinichi, făcut de doctorul Mihai Lucan, şi susţine că nu a contat faptul că este persoană publică, ci starea în care se afla atunci când medicul a decis să îi facă transplanul.

Actorul Alexandru Arşinel, care a fost operat de Mihai Lucan în 2013, i-a luat din nou apărarea cunoscutului medic urolog şi îi contrazice pe cei care susţin că a beneficiat preferenţial de un transplant, într-un interviu acordat Digi 24.  
 
Întrebat ce părere are despre acuzaţiile ce i se aduc medicului, Arşinel a răspuns: „ Nu cunosc, nu afirm nimic, nu îmi dau seama de ce se întâmplă. Întâmplarea face că am un nume care rezonează într-un anumit fel şi jigodiile profită de treaba asta“. 
 
De asemenea, actorul a declarat că nu a contat nicidecum faptul că este o persoană publică, ci doar starea în care se afla: „Nu a contat numele meu, a contat că mai funcţionam 7% cu rinichii“.
 
 „Mă bucur că ajung la o biserică şi pot să aprind o lumânare pentru doctorul Lucan care m-a salvat“, a adăugat actorul. 
 
Numele lui Alexandru Arşinel (78 de ani) a apărut într-un dosar, după plângerea depusă de Emanuel Ungureanu, deputatul USR care a reclamat faptul că actorul ar fi benficiat de tratament preferinţial din partea lui Lucan. Dosarul a fost clasat în 2015.
 
 Recent procurorii au început urmărirea penală în rem pentru tentativă la infracţiunea de omor, după ce medicul Mihai Lucan a fost acuzat de mai mulţi colegi că ar fi tăiat intenţionat artera renală a unui pacient.
 
 „Nu pot să cred că sunt adevărate aceste acuzaţii de tentativă de omor. Să acuzi un om că încearcă să-şi saboteze un coleg prin tentativă de omor este ceva oribil. Se pot întâmpla accidente, dar să le pui sub imperiul unei rele voinţe, nu se poate aşa ceva. Nu pot să cred că un om care s-a luptat o viaţă întreagă să salveze oameni poate face un astfel de gest. În ceea ce priveşte banii găsiţi la domnul doctor, nu comentez”, a declarat actorul Alexandru Arşinel, în urmă cu două zile, potrivit Mediafax.
 
Cunoscutul urolog este cercetat şi într-un alt dosar, sub control judiciar, pentru delapidare în cazul Institutului Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj.
 
Emanuel Ungureanu, care a lucrat la Institutul de Transplant Renal din Cluj în vremea în care acesta era condus de Lucan, spune că celebrul medic îşi alegea pacienţii în funcţie de banii sau influenţa acestora: „Li se sugera să plătească o sumă în avans ca să ajungă cu prioritate la transplant aşa cum au ajuns Victor Socaciu şi Alexandru Arşinel. Unii furnizau imagine sau influenţă politică, alţii trebuiau să plătească.“ 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

mitrut
4.01.2018, 15:18:33

Daca tacea era mai bine. Ramanea doar cu blestemele celor care au pierdut un copil.

+10 (10 voturi)
green
4.01.2018, 16:00:50

„Am un nume care rezonează într-un fel şi jigodiile profită de asta“ Jigodie esti tu parsivele!

+6 (6 voturi)
GRIGORIU Grieg
4.01.2018, 17:07:38

Parsivel avea mare nevoie de acel rinichi. Inainte era 100% jigodie acum e doar 99% jigodie, ca rinichiul vine de la altcineva. Daca mai face 5-6 transplanturi poate ajunge si el sa fie 85% jigodie.

+3 (5 voturi)
SooperMan
4.01.2018, 17:18:08

Ai un nume care te-a ajutat sa scapi de dializa bai jigodie!

+6 (6 voturi)
Dan Garceag
4.01.2018, 17:25:50

Arsinel-parsivel , daca taceai ,filozof nu ramaneai , TOT O JOGODIE RAMAI ,CA om , ,I iar ca artist ==un scamator de circ, cu tupeu de smecher, , Fugi ,la pensie ,

+5 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările