Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Cum a reacţionat Jim Carrey când i s-a spus că mai are 10 minute de trăit: „Le-am spus tuturor că eu nu voiam să mor în maşină“

0
31 Jul 2020 17:10:34
Autor: Lizeta Oprea
Actorul Jim Carrey
Actorul Jim Carrey

Jim Carrey a lansat, recent, o carte pe coperta căruia a pus o poză cu faţa lui în momentul când a aflat că mai avea doar zece minute de trăit.

Jim Carrey a povestit, în cartea „Memoirs and Misinformation“, prin ce a trecut atunci când i s-a spus că mai avea doar câteva minute de trăit, pe 13 ianuarie 2018. La momentul acela, Jim Carrey se afla Hawaii, alături de alte persoane, când au primit un mesaj şocant pe telefoane, care anunţa că vor fi loviţi de rachete.

„Asistenta mea, Linda, m-a sunat plângând şi mi-a spus că mai avem 10 minute de trăit. Am întrebat-o ce voia să spună cu asta. Iar ea mi-a răspuns că vin proiectilele peste noi. „Nu puteam părăsi insula. Întrebarea pe care ne-o puneam cu toţii era dacă să rămânem sau nu împreună. Ştiu că le-am spus tuturor că eu nu voiam să mor în maşină. Aşa că ne-am luat unii de la alţii şi a făcut fiecare ce-a crezut de cuviinţă', a spus actorul, conform viva.ro

Într-un final, mesajul s-a dovedit a fi o alarmă falsă, fiind trimis accidental de un angajat al serviciului. Cert este că teama pe care au simţit-o toţi, atunci, a fost cât se poate de reală.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii