Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Cum au reacţionat vedetele şi politicienii după moartea lui Bogdan Stanoevici: „Ziceţi adevărul, nu minţiţi!“

26
12 Jan 2021 18:26:01
Autor: Lizeta Oprea
Laura Cosoi şi Bogdan Stanoevici
Laura Cosoi şi Bogdan Stanoevici

Politicienii şi vedetele din România deplând moartea actorului Bogdan Stanoevici, aducându-şi omagiile pe reţelele de socializare.

Dispariţia actorului Bogdan Stanoevici a stârnit numeroase controverse legate de motivul morţii şi de faptul că acesta în luna noiembrie declara că nu poartă mască de protecţie împotriva infecţiei cu noul coronavirus pentru ca este „sănătos”. Politicienii şi vedetele din România şi-au adus omagiul pe reţelele de socializare.

 „Sunt şocată! Ştiam că este în spital dar am sperat că o să-şi revină. Nu am cuvinte. Nenorocirea asta ne ia prietenii buni. Sunt groaznic de tristă, revoltată, mâhnită”, a declarat pentru Click! Monica Anghel. Şi actorul Silviu Biriş este mâhnit. ”Dumnezeu să te ierte Bogdane, inima mea e frântă”, a scris pe Facebook, Silviu Biriş. ”Off, Doamne! Prietenul meu drag! Ce om bun si prieten am pierdut! Dumnezeu sã-l odihneascã în pace!”, a scris şi Marcel Pavel.

„În filmul Cel Ales am jucat alaturi de Bogdan Stanoevici. Auzisem despre el, dar l-am cunoscut cu adevarat pe platoul de filmare. Lucrand impreuna s-a dovedit a fi indulgent cu personajul meu, Nora si empatic cu mine. Desi isi pastra energia pentru ceea ce urma sa joace, isi gasea intotdeauna ragaz ca sa rada la glumele mele, offstage. M-a sustinut, m-a inteles si pe toata durata filmarilor a dat dovada de un profesionalism desavarsit, devenind pentru mine partenerul ideal de joc. Am avut “chimie” cum se spune si uneori ne prindea noaptea la filmari discutand despre personaje, situatii, Franta, comunism, viata...Nu imi vine sa cred ca nu mai esti, Bogdan! Iti multumesc si acum, ca si acum 6 ani, pentru generozitate! Cel Ales ramane proiectul meu de suflet si datorita tie! Sa mergi in lumina si Domnul sa te primeasca la el!“, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

„A murit Bogdan Stanoevici! Un om minunat şi un curajos cum rar mai întâlneşti in zilele noastre! Propaganda asta infectā spune cā din cauza virusului ucigaş! Fals! Bogdan a murit cu zile pentru cā a fost infectat cu un microb din spital! A fost bolnav de covid, dar l-a învins! Ziceţi adevārul, nu minţiţi! Nu vā bateţi joc de un om hotărât, care s-a luptat pentru viaţa sa pânā in ultima secundā! Dumnezeu sā te aibā in pazā, Bogdan!“, a postat Codrin Ştefănescu.

„Dumnezeu a chemat la El încă un actor, un prieten şi un bun coleg, pe Bogdan Stanoevici, un suflet care a pierdut lupta cu virusul ce până acum a luat de lângă noi prea multe vieţi! Este vestea tristă care ne întunecă acest început de an ... Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe familiei şi apropiaţilor!“, a spus şi Eugen Teodorovici. 

„Dumnezeu să îl odihnească pe Bogda“, a fost mesajul lui Victor Ponta.

Bogdan Stanoevici a murit în dimineaţa zilei de 12 ianuarie, la vârsta de 62 de ani. Acesta era internat la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitală, în urma infectării cu COVID-19. A fost confirmat în 16 decembrie, iar la două zile distanta ajunsese deja la Terapie Intensiva, în stare grava. A fost supus recent şi unei interventii realizată prin procedura ECMO, cu scopul de a-i pune plămânii în repaos total pentru o perioadă de până la 15 zile.

Stanoevici a fost actor, ministrul Românilor de Pretutindeni în Guvernul Ponta, manager al Circului Globus şi candidat la alegerile prezidenţiale din 2019. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

26 Comentarii

Ovidiu Olariu
12.01.2021, 19:00:18

Sa-l odihneasca Dumnezeu in pace pe actorul si omul de culturā Bogdan Stanoevici ! Au fost rostite frumoase cuvinte de cei care l-au cunoscut si apreciat ! Dar, vai, cum de este posibilā o asemenea omisiune ? ! A fost uitata tovarasa Sosoacā ! Ori dansa si-a exprimat clar si raspicat punctul de vedere: Bogdan Stanoevici nu a murit de Covid-19 ! Fārā opinia ei, pe care a exprimat-o in stilul ei atat de caracteristic, nimic nu stā cu adevarat in picioare ! Este inadmisibil sa fie omisā o asemenea tovarasā, care este, in egalā masurā, si vedetā, si "om politic" si tot ceea ce vrea fiecare dintre toti aceia care au avut marea sansā sa o audā cat de expresiv stie sa-si ragā perlele ! ...

-9 (43 voturi)
octavian calin
12.01.2021, 19:39:14

Codrin Stefanescu ,nu putea sa nu se dea in stamba Bogdan Stanoevici n-a murit de virus ci de infectie nozocomiala .Dumnezeu sa-l ierte dar daca stai si te gandesti ca a fost vehement impotriva purtarii mastii se poate spune ca si-a facut-o si cu mana lui ...ti se face scarba de scamatorii Codrin stefansxu si de Orlando Teodorovici ..

+7 (15 voturi)
orre
12.01.2021, 19:43:06

bacteriile din spitale omoara romanii mult mau mult decat orice virus

+2 (12 voturi)
Kongo-Müller
12.01.2021, 20:11:09

Singurul fim in care imi amintesc ca l-am vazut este "Cel ales" alaturi de Nicodim Ungureanu. Un actor bun ! Avea ceva aparte. Dumnezeu sa-l odihneasca. Condoleante familiei.

+13 (13 voturi)
Banan Crudu
12.01.2021, 20:51:43

A grăit Oblio din nou. El stie de ce a murit omul ăla. El e specialist în industria adevarului

-9 (25 voturi)

Vezi toate comentariile (26)

Modifică Setările