Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Cum s-a îmbogăţit familia lui Kate Middleton, viitoarea soţie a prinţului William

0
19 Apr 2011 12:01:21
Autor: adevarul
Michael şi Carole Middleton, părinţii lui Kate, au pus bazele Party Pieces
Michael şi Carole Middleton, părinţii lui Kate, au pus bazele Party Pieces

Averea familiei viitoarei soţii a Prinţului William ar putea fi de 30 milioane de lire sterline, mare parte a banilor provenind din afacerea lor de obiecte pentru petrecere, numită Party Pieces.

Daily Mail a făcut o analiză a veniturilor lui Michael şi Carole Middleton, părinţii lui Kate, viitoarea soţie a Prinţului William al Marii Britanii.  Estimarea afacerii Party Pieces la 30 de milioane de lire sterline este făcută în contextul în care Kate va intra în Familia Regală. Fără această conexiune, valoarea companiei ar putea fi la doar un sfert din asta, notează cotidianul britanic care citează analişti.

Afacerea familiei Middleton a început în vara anului 1981, când Carole, însărcinată cu Kate, nu a mai putut lucra ca stewardesă la British Airways şi a început să confecţioneze pungi pentru petrecerile copiilor pe care le vindea, pentru puţini bani, prietenilor şi vecinilor.

"Îmi amintesc bine cum a început totul. Carole era însărcinată cu Catherine şi nu mai putea lucra ca stewardesă. Astfel, în timp ce aştepta să nască, ea a început să confecţioneze pungi drăguţe pentru petrecerile copiilor prietenilor săi. Afacerea a tot crescut, astfel că Michael a renunţat în cele din urmă la propria lui slujbă, pentru a lucra cu Carole", afirmă Matita Glassborow, un pensionar în vârstă de 63 de ani al cărui tată, negustor de vinuri, a fost frate cu tatăl lui Michael Middleton şi care va participa la nunta de la catedrala Westminster.Până în anul 2000, cu un an înainte ca Kate să meargă la studii la St Andrews şi să îl întâlnească pentru prima dată pe Prinţul William, firma era deja pe internet, avea 10 angajaţi şi primea mai mult de 1.000 de comenzi pe săptămână.

În prezent, datorită interesului cerscut pentru relaţia dintre Kate şi William, urmată de anunţul logodnei şi al nunţii, afacerea pare să fie în plină expansiune, iar 30 de angajaţi lucrează în două case ţărăneşti pe lângă domeniul familiei din Berkshire.

Cotidianul britanic notează că săptămâna trecută, când a vizitat sediul Party Pieces, zece camioane şi furgonete, precum şi un tir, erau încărcate cu comenzi.


0 Comentarii