Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Cum a sărbătorit Laura Cosoi ziua fetiţei sale: detalii şi imagini de la eveniment

0
12 Jun 2019 15:02:20
Autor: Andreea Neblea
Rita, Cosmin Curticăpean şi Laura Cosoi FOTO Ştefan Banu
Rita, Cosmin Curticăpean şi Laura Cosoi FOTO Ştefan Banu

Actriţa Laura Cosoi (37 de ani) a organizat o petrecere cu ocazia împlinirii vârstei de un an a fetiţei sale. Totodată, a avut loc şi tradiţia de tăiere a moţului, iar vedeta a dezvăluit ce a ales micuţa de pe tavă.

Fiica Laurei Cosoi şi a afaceristului Cosmin Curticăpean, Rita, a împlinit un anişor. Actriţa a postat pe blogul său un text, alături de mai multe fotografii, şi a povestit cum au petrecut evenimentul şi, totodată, a dezvăluit ce a ales Rita de pe tavă. 
 
Petrecerea a fost sâmbătă, 8 iunie, însă ziua de naştere a micuţei a fost pe 11 iunie.
 
„Rita a ales un stilou, un bănuţ de argint şi paşaportul. Mie mi se pare o variantă bună, nu-i aşa? Mai ales că şi eu am ales stiloul şi bănuţul“, a dezvăluit Laura Cosoi. 
   
FOTO Ştefan Banu
 
FOTO Ştefan Banu
 
„A fost pentru noi ca o explozie de bucurie, veselie multă, plină de voci de copii fericiţi, care alergau în toate părţile, părinţi care cântau şi dansau, baloane, luminiţe, steguleţe şi un noian de emoţii. Totul s-a întamplat în curtea noastră şi, cumva, ne-a luat şi pe noi prin surprindere“, a povestit actriţa, care a mărturisit că deşi aveau în plan o mică petrecere cu familia şi prietenii, la eveniment au participat în jur de 100 de persone. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

 
Laura Cosoi a mărturisit că în Moldova la feţite se taie moţul, nu se rupe turta: „I-am tăiat moţul Ritei. În Moldova aşa se face. Nu se rupe turta. Mie mi s-a tăiat moţul, surorii mele la fel. Pe tava cu obiecte dintre care trebuie să aleagă nu i-am pus ceva care oricum i-ar fi atras atenţia. Am ales varianta unor lucruri cu o semnificaţie mai largă“. 
 
FOTO Ştefan Banu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

 
Cu ocazia zilei de naştere a fetiţei ei, Laura Cosoi a postat un mesaj emoţionant şi pe Instagram: „Rita este copilul lui Dumnezeu! A venit pe lume pe 11 iunie, acum un an. Şi-a ales ca moment începutul de vară, luna cireşelor. Resimţim emoţia primelor clipe în care am ţinut-o în braţe, mirosul, lacrimile de bucurie, prima întâlnire a privirilor noastre, prima declaraţie de dragoste. Copilul nostru bun, îţi mulţumim că ne-ai ales! Îţi dorim o viaţă frumoasă, cu dragoste de oameni şi fapte bune, cu înţelepciune, zâmbete şi credinţă! Te iubim, Rita! La mulţi ani!“. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rita este copilul lui Dumnezeu! A venit pe lume pe 11 iunie, acum un an. Si-a ales ca moment inceputul de vara, luna cireselor. Resimtim emotia primelor clipe in am tinut-o in brate, mirosul, lacrimile de bucurie, prima intalnire a privirilor noastre, prima declaratie de dragoste! Copilul nostru bun, iti multumim ca ne-ai ales! Iti dorim o viata frumoasa, cu dragoste de oameni si fapte bune, cu intelepciune, zambete si credinta! Te iubim, Rita! La multi ani! ❤️ www.lauracosoi.com #primulanimpreuna #primaaniversare #Rita #iubire #lamultiani

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

 
Laura Cosoi a dat naştere unei fetiţe pe 11 iunie 2018, la trei ani de la căsătoria cu afaceristul Cosmin Curticăpean.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii