Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Cum se simte bucătarul Joseph Hadad, după ce recent a fost transportat de urgenţă la spital

1
13 Feb 2020 18:26:40
Autor: Alexandra Constanda
Joseph Hadad FOTO Pro TV
Joseph Hadad FOTO Pro TV

Chef Joseph Hadad, în vârstă de 59 de ani, a transmis un mesaj şi a explicat ce probleme l-au făcut să ajungă de urgenţă la spital pe 12 februarie. Celebrul bucătar a precizat şi că nu a fost vorba de un infarct, aşa cum s-a anunţat iniţial.

Chef Joseph Hadad a fost internat de urgenţă la spitalul Elias din Capitală, după ce i s-a făcut rău brusc. Iniţial, s-a vehiculat că bucătarul ar fi suferit un infarct, însă, într-un mesaj publicat pe Facebook, Hadad a negat acest lucru. 
 
El a precizat că starea lui este mai bună şi că totul a fost cauzat de o cădere a tensiunii pe fondul oboselii. 
 
„Dragii mei, mulţumesc tuturor pentru mesajele de îngrijorare şi mulţumesc celor din presă care s-au interesat de starea mea. Din fericire, diagnosticul publicat nu este real. Acum ma simt mai bine, totul este sub control. Dimineaţă am ajuns la spital pentru că nu m-am simţit bine şi, ca un om precaut, am preferat să nu aştept fără să iau măsuri. Se pare că am avut o cădere de tensiune urmare a suprasolicitării. Vă doresc tuturor sănătate şi, la cel mai mic semn dat de corp, mergeţi la medic“, a scris Hadad. 
 
Chef Joseph Hadad are în spate peste 40 de ani de experienţă în bucătărie. Şi-a făcut debutul în televiziune la Antena 1, fiind cooptat în juriul emisiunii „Top Chef“. Ulterior, el a fost membru al juriului „Master Chef“, de la Pro TV. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

customer service atyahoo
14.02.2020, 12:14:34

for Yahoo Account Recovery Wizard https://mail-customer-support.com/

Modifică Setările