Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Cum vrea prinţul William să se implice activ în lupta împotriva pandemiei de coronavirus: a luat decizia după ce tatăl său s-a îmbolnăvit

3
31 Mar 2020 17:06:39
Autor: Adelina Mărăcine
Prinţul William vrea să redevină pilot pe o ambulanţă aeriană FOTO Getty Images
Prinţul William vrea să redevină pilot pe o ambulanţă aeriană FOTO Getty Images

Prinţul William (37 de ani), moştenitor al coroanei regale a Marii Britanii, vrea să ia parte la lupta contra pandemiei de coronavirus din prima linie.

Prinţul William şi-a exprimat dorinţa de a-şi relua activitatea de pilot pe o ambulanţă aeriană pentru a se alătura luptei împotriva pandemiei de coronavirus. 

Ducele de Cambridge a petrecut doi ani ca pilot la bordul Ambulanţei Aeriene a Angliei de Est, din 2015 până în 2017, înainte de a demisiona pentru a ocupa mai multe roluri regale în numele Reginei.

Acum, el vrea să revină pentru a ajuta în această situaţie de criză majoră, deşi îndatoririle legale l-ar putea împiedica să facă asta, scrie The Sun.

Prinţul William a făcut această mărturisire în timpul unei vizite la un centru de apel NHS din Croydon, sudul Londrei, în cursul lunii martie. 

„William s-a gândit serios să se întoarcă ca pilot de ambulanţă aeriană pentru a ajuta în actuala pandemie. Ştie că toată ţara îşi face bine treaba şi vrea să ajute. Dar este complicat, deoarece a fost înlăturat de la acest job, ca să poată deveni funcţionar senior al familiei regale. Această dorinţă este şi mai importantă acum, având în vedere că Charles s-a îmbolnăvit, şi Harry este plecat cu Meghan. Dar William este dornic să facă orice poate pentru a ajuta“, a declarat o sursă apropiată familiei pentru tabloidul The Sun.

 Prince William wants to return to his air ambulance duties to serve the country during the coronavirus crisisPrinţul William a lucrat vreme de doi ani ca pilot la bordul Ambulanţei Aeriene a Angliei de Est FOTO Getty Images

 Prince William stepped down from the East Anglian Air Ambulance service to carry out full-time royal duties in June 2017Prinţul William a lucrat vreme de doi ani ca pilot la bordul Ambulanţei Aeriene a Angliei de Est FOTO AP:Associated Press

Tracy Pidgeon, o angajată a spitalului londonez vizitat recent de Prinţul William, a dezvăluit că acesta a întrebat despre cât de ocupaţi au fost cei care compun corpul medical. „I-am spus că toată lumea a lucrat foarte mult. A spus că-i lipseşte activitatea de pilot pe elicopterul medical“, a mai declarat Tracy Pidgeon.

De altfel, la începutul acestei luni, William patronează  London Air Ambulance Charity, care a fost înfiinţat în 1989 şi oferă asistenţă rapidă de urgenţă în Capitală.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Baldwin Rochelle
31.03.2020, 19:15:11

Comentariu considerat abuziv.

Taylor Susan
31.03.2020, 22:22:45

Comentariu considerat abuziv.

Martinez Sherry
1.04.2020, 09:24:27

Comentariu considerat abuziv.