Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Dalia Puşcă şi Cosmina Păsărin, duo în direct

0
3 Mar 2010 19:11:46
Autor: adevarul
Dalia Puşcă şi Cosmina Păsărin
Dalia Puşcă şi Cosmina Păsărin

Numărul de mâine al Ghidului „Adevărul TV“ vă propune o întâlnire inedită cu noile amfitrioane ale „Întâlnirii pe 2“, Dalia Puşcă şi Cosmina Păsărin, care ne invită pe TVR 2, de luni până vineri, de la 10.45.

Pe lângă noua formulă de prezentare, emisiunea aduce şi o diversificare de format: „Vor fi atât discuţii cu invitaţii din platou, care vor fi în mare parte din zona muzicală, cât şi reportaje de la evenimente mondene, lansări, prezentări de modă", spune Cosmina Păsărin. Fosta vedetă „Playboy" promite o abordare inovativă a subiectelor, întrucât „contează foarte mult unghiul din care le priveşti şi mesajul subliminal pe care vrei să-l transmiţi".

Ambele prezentatoare sunt încrezătoare în experienţa lor anterioară. „Niciuna dintre noi nu este pentru prima dată în faţa camerei", punctează Dalia, adăugând: „Nu a fost greu să ne identificăm cu rolurile din emisiune fiindcă noi chiar aşa suntem în viaţa de zi cu zi: spontane şi pline de energie".

Numărul de mâine al ghidului le prilejuieşte cititorilor o întâlnire cu participanţii la selecţia naţională a Eurovision, eveniment realizat în colaborare de TVR şi „Adevărul", şi oferă detalii cu privire la televot, prin care telespectatorii pot desemna artistul preferat.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările