Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Dan Bittman: „Când văd aglomeraţia la metrou, când am văzut astă vară aglomeraţia de pe plajă... ar fi trebuit să fim toţi morţi până acum”

12
26 Oct 2020 17:43:30
Autor: George-Andrei Cristescu

Sătul de mesajele primite prin sistemul Ro Alert, Dan Bittman şi-a chemat prietenii la terasă pe 20 octombrie, fiind ulterior surprins într-un mall din Pipera.

„Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport şi alertele astea penibile şi mincinoase pe telefon! Când ieşim băieţi şi fete?!” era mesajul postat de artist pe pagina sa de Facebook în ziua de 20 octombrie. Mai târziu, în aceeaşi zi, el a fost văzut la o terasă din Pipera, alături de o prietenă, de fotoreporterii Click.

Contactat astăzi telefonic cu privire la acele imagini, Bittman a spus: „Da, am ieşit. Am purtat mască până sus la terasă şi a fost ok. Mesajul de pe Facebook nu era un îndemn la revoltă. Eu continui să-mi duc viaţa normal, respectând regulile, însă mi se par absurde. E o părere pur personală, nu rog pe nimeni să mă creadă sau să-mi urmeze exemplul”.

„Când văd aglomeraţia la metrou, când am văzut astă vară aglomeraţia de pe plajă, cu oameni fără mască şi fără distanţare... ar fi trebuit să fim toţi morţi până acum. Dacă oamenii ar sta puţin să judece cifrele, s-ar lămuri” a continuat artistul, adăugând şi că provine totuşi dintr-o familie de medici şi consideră că ce se întâmplă acum este mai mult politică.

„Eu de mic am fost învăţat să mă spăl pe mâini, să am nişte reguli de igienă, pe mine pandemia asta nu m-a învăţat nimic nou. Doar pun mască, acum, şi respect legea. Însă rămân la propriile convingeri” a susţinut Bittman.

Află ce a mai spus Dan Bittman despre ieşirea sa la terasă şi mesajul scris pe Facebook din articolul de pe Click.ro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

12 Comentarii

cezar pascu
26.10.2020, 17:57:54

mare lucru sa stii cand sa te opresti si sa iti vezi de treburile tale ,altfel devii penibil !!!

+9 (23 voturi)
Hoban Razvan
26.10.2020, 18:14:14

Nu-i doar prost ci si insistent.

+10 (24 voturi)
Lord Wawa
26.10.2020, 18:25:12

Obiceiul de a-ti da cu parerea si a da sfaturi in orice domeniu de care habar n-ai se numeste ultracrepidarianism. Unii, precum cantaretul asta, simt nevoia de a-si da cu parerea pana cand incepe lumea sa-i injure si, se pare, ca le face placere. E un fel de masochism.

+8 (24 voturi)
Saas Abi
26.10.2020, 18:57:44

ce e \Dane? nu iti ajunge pensia?traieste si tu mai modest..nu mai esti chemat in targuri de duzina? vai doamen si nu vin banutii si trebuie sa afli cum traieste de fapt majoritatea..

+8 (18 voturi)
Salajeanu Nicolae
26.10.2020, 19:11:24

Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul!

+6 (16 voturi)

Vezi toate comentariile (12)

Modifică Setările