Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Dan Bittman a pornit mişcarea „Nu Vreau”: „V-am lăsat doi ani de zile să mă minţiţi în faţă. Nu vreau să cred că ne vreţi binele când, de fapt, ne vreţi răul”

100
28 Sep 2021 15:55:36
Autor: Maria Ţaga
Dan Bittman a mai vorbit despre pandemia de coronavirus şi anomaliile ei, spunând că în urma crizei sanitare a învăţat „numai lucruri rele“.
Dan Bittman a mai vorbit despre pandemia de coronavirus şi anomaliile ei, spunând că în urma crizei sanitare a învăţat „numai lucruri rele“.

Dan Bittman a pornit mişcarea „Nu vreau”, în emisiunea lui Marius Tucă. Cântăreţul i-a încurajat pe românii care sunt împotriva restricţiilor impuse de pandemie sau care nu sunt de acord cu vaccinarea, purtarea măştii şi certificatul verde să posteze pe Facebook o poză cu o hârtie pe care scrie „Nu vreau”.

„Vreau să aprind aici în emisiunea ta o făclie, să văd dacă sunt un fraier în ţara mea şi sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni şi mă înjur cu autorităţile. Fiecare dacă poate să-şi facă o poză acasă să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie, să scrie pe ea.

Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie nu vreau. Este ca în filmul ăla cu maimuţele şi prima maimuţă zice că nu vreau. Nu vreau să vă cred.

V-am lăsat doi ani de zile să mă minţiţi în faţă. Nu vreau să cred că ne vreţi binele când, de fapt, ne vreţi răul”, a spus Dan Bittman în emisiunea lui Marius Tucă.

Dan Bittman  a spus în repetate rânduri că pandemia a fost „puţin“ pusă la cale, iar teama lui cea mai mare este „Să nu fi fost totul doar un exerciţiu pentru ceva chiar foarte serios”.

Artistul a mărturisit că iniţial a respectat regulile, până când şi-a dat seama că cineva „l-a luat de prost“

Dan Bittman a mai vorbit despre pandemia de coronavirus şi anomaliile ei, spunând că în urma crizei sanitare a învăţat „numai lucruri rele“, iar anul 2020 este un an pierdut, care a făcut ca oamenii să fie înjosiţi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

100 Comentarii

Ludwig
28.09.2021, 16:02:56

Si baietii plang cateodata....de prosti...

+50 (78 voturi)
muresan anna
28.09.2021, 16:08:16

Uneori destinul iti ofera ce-ti doresti. Sper sa fie asa si in cazul lui Bitman.

+30 (38 voturi)
Nicolai Barbulescu
28.09.2021, 16:08:58

Nici o problema Bittman pe hartia NU VREAU adauga si NU VREU LA SPITAL CAND AM COVID.Citez:sa vad sunt un fraier în ţara mea şi sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni şi mă înjur cu autorităţile,probabil ca DA,oameni hotaresc singuri pentru ei daca se vaccineaza sau nu si nu trebuie indemnati cum sa procedeze.Unde este multa MINTE ESTE SI MULTA PROSTIE.

+15 (27 voturi)
cloco
28.09.2021, 16:11:27

Mda ... ce sa-i ceri , unde nu e , nu ai ce sa ceri . Pe langa "Nu vreau" , sa mai tina si o foaie cu "sa mor" , cand o sa stea in fata la ATI .

+28 (36 voturi)
Decreţel
28.09.2021, 16:13:05

A fi destept nu este o conditie sa fii celebru.

+10 (12 voturi)

Vezi toate comentariile (100)

Modifică Setările