Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Dan Bittman: „Totul are legătură cu totul. Pandemia era ştiută de acum 10 ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci“

60
13 Aug 2021 00:20:17
Autor: Anne-Marie Sandu
FOTO fanatik,ro
FOTO fanatik,ro

„A fost o boală foarte nasoală, care atacă nişte lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum. Dar prefer să am un tratament. Să ştiu să mă tratez pentru că iată că vaccinul nu face nimic”, a spus Dan Bittman, la Marius Tucă Show, pe Aleph News.

Solistul Dan Bittman susţine că pandemia a fost programată încă de acum 10 ani, iar cifrele indică faptul că nu a fost o epidemie la nivel global, ci doar „o boală foarte nasoală”.

 „Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Şi acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion şi ceva şi s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000. 

Întrebat de Marius Tucă dacă este de acord cu teoria conform căreia cineva a creat artificial această pandemie, muzicianul a spus: „Eu cred!”

„Totul are legătură cu totul. Pandemia era ştiută de acum 10 ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci”, a completat Dan Bittman.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

60 Comentarii

Camelia Sorescu
13.08.2021, 00:50:16

Pandemia este fără îndoială o făcătură de tip nazist pusă la cale de aceiași care salivează de-a dreptul, când aud de numele Kalergi, termen care definește un presupus concept de reașezare a societății actuale prin mixarea raselor, distrugerea culturii, răstunarea valorilor tradiționale și segregare socială. Virusul este făcut în laborator și este mult mai puțin letal decât ne spune presa coruptă și cumpărată. Măștile nu au niciun efect, sunt numeroase studii care se țin în sertare și nu se doresc a fi mediatizate. Cât privește vaccinul, el este în realitate virusul. Să luăm aminte la faptul că din ianuarie 2020 până în decembrie același an era doar Coronavirusul simplu. Cum a început vaccinarea cum s-a umplut de variante și mutații. Ca să nu mai vorbim de faptul ca peste tot unde rata de vaccinare e ridicată este plin de cazuri noi. Există numeroase voci acreditate și îndreptățite să se exprime care sunt pur și simplu suprimate, cum ar fi spre exemplu fostul director al Pfizer. Pandemia nu este doar o afacere, este un nou tip de apocalipsa, una medicală și informatică, al cărui scop este transformarea societăților de inspirație european-nord-atlantice în replici fidele ale regimului din China unde comunismul a depășit limita imaginației. Stângiștii sau comuniștii doresc indivizi dezvoltați unilateral, manipulabili, lipsiți de cultură, apartenență interculturală și națională, tipologia perfectă a scurșilor lipsiți de reacție și spirit de observație care nu vor schița un gest atunci când vor fi înlocuiți la toate nivelele de inteligența artificială iar ulterior tratați ca niște cârpe.

-42 (50 voturi)
Utilizator Adevărul
13.08.2021, 04:07:54

Comentariu considerat abuziv.

Davide Isa revine
13.08.2021, 07:04:13

"Pandemia" -bazata pe niste rezultate PCR si date false- a fost si este creata artificial, si doar pentru controlul populatiei, pentru bani si putere, pentru ca este in interesul mafiei tech-farma-guverne. Exista studii care arata ca testele PCR nu pot face diferenta intre gripa si covid19, iar unul dintre ele demonstreaza foarte clar acest fapt: "External peer review of the RTPCR test to detect SARS-CoV-2 reveals 10 major scientific flaws at the molecular and methodological level: consequences for false positive results." https://cormandrostenreview.com/report/

-35 (41 voturi)
Ion Ion
13.08.2021, 07:55:56

Draga Camelia, Iti scriu sa te anunt ca doar amarestenii din tarile sarace care nu au avut cu ce cumpara vaccinul si cu voi citiva anti-vaccinisti convinsi veti supravietuii acestei facaturi de virus. Voi veti imparati si impartii pamintul . Cu stima,

+33 (39 voturi)
CRISTIAN MIHAI VIRVOREA
13.08.2021, 06:16:14

Saracul de el...cum le stie el pe toate. Noi astialalti, cateva miliarde, nu prea ne duce mintea. Trebuie sa vina Bittman sa ne deschida ochii.

+8 (30 voturi)

Vezi toate comentariile (60)

Modifică Setările