Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Dan Negru, despre consecinţele implicării politice a lui Stanoevici: „Bogdan, ăla pe care-l ştiu eu, a dispărut în uitarea politică“

0
14 Jan 2021 16:37:33
Autor: Lizeta Oprea
Dan Negru
Dan Negru

Prezentatorul TV Dan Negru îşi exprimă părerea cu privire la alegerea actorului Bogdan Stanoevici de a intra în politică, criticându-i pe cei care-i rezumă activitatea acestuia doar la pariurile sale politice.

„Bogdan e o lecţie pentru toţi cei care şi-au construit o carieră pe care apoi o aruncă în slujba politicii, a militantismului.

La moartea lui toţi vorbesc despre „ministrul", „candidatul", „activistul" sau despre pariurile lui politice.

Bogdan, ăla pe care-l ştiu eu din "Noi, cei din linia întâi", "Rezervă la start" , "Melodii la Costineşti" a dispărut in uitarea politică.
Să ne fie Bogdan lecţia...“, a scris Dan Negru pe reţelele de socializare.

Bogdan Stanoevici a ocupat în perioada 5 martie-17 decembrie 2014 funcţia de ministru pentru Românii de Pretutindeni, în Guvernul condus de Victor Ponta. În data de 17 ianuarie 2015, premierul Victor Ponta l-a numit pe Bogdan Stanoevici secretar de stat la Ministerul Culturii, funcţie deţinută până la 29 decembrie 2015, conform Agerpres.

Ca actor, este cunoscut pentru titlurile filmelor: „Cel ales" (2015), „Portretul luptătorului la tinereţe" (2010), „Boeing, Boeing" (2013), „Tridentul nu răspunde“ (1980).

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările