Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Dana Deac, confesiuni despre cum a înfruntat de cinci ori cea mai cruntă boală: „Nu te lupţi cu cancerul, doar negociezi cu el!”

1
21 Oct 2021 14:08:27
Autor: OK! Magazine
Deac Dean e de departe o învingătoare (Foto: Facebook)
Deac Dean e de departe o învingătoare (Foto: Facebook)

E o legendă a televiziunii, dar şi o legendă a rezistenţei în lupta cu cancerul. A înfruntat de cinci ori acest diagnostic crunt, iar la capătul „negocierii pentru viaţă“, spune că se place mai mult. Poate că e schimbată, dar vocea, ochii şi zâmbetul trădează că, dincolo de toate noile aparenţe, e acelaşi om iubitor de oameni.

Dana Deac (59) a fost mereu în prima linie cu dezvăluiri, anchete, interviuri şi acel tip de jurnalism pe care azi puţini îl mai fac. Dar, după ani în care s-a dedicat meseriei şi oamenilor, a trebuit să-şi dedice şi ei timp, efort şi înţelegere. Şi, în ecuaţia vindecării ei, a contat acel bine făcut cândva, întors înzecit.

Pentru mulţi, Dana Deac înseamnă jurnalism ca la carte şi anchetele Tele7abc.

Dana Da, făceam „Reporter Tele7abc“... Am nostalgia acelor vremuri. Până să mă îmbolnăvesc, am jucat într-o ligă superioară, am fost şi în tranşee, m-am luptat şi cu răufăcătorii, cu mafioţii. După aceea, m-am îmbolnăvit şi m-am ocupat de propria-mi viaţă. Şi, când m-am întors, nu mai era jurnalismul pe care-l părăsisem.

Citeşte mai multe aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Marcel Popa
21.10.2021, 20:22:23

O femeie de nota 10.Multa sanatate iti doresc Dana Deac. Eram un fan al emisiunii cafeaua cu sare.

-12 (12 voturi)
Modifică Setările