Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Daniel Buzdugan a fost de patru ori la Muntele Athos: „Am văzut multe locuri în lumea asta, dar nicăieri nu mă simt la fel de bine ca la greci“

1
23 Jul 2021 10:30:11
Autor: Click! pentru femei
Daniel Buzdugan, în Grecia
Daniel Buzdugan, în Grecia

De ani buni, Daniel Buzdugan îşi reîncarcă bateriile la vecinii din sud, într-un loc în care a găsit oameni pe placul lui, o bucurie autentică, dar şi un altar al credinţei, ca nicăieri. Lucruri care, spune matinalul de la Radio ZU, sunt cele care contează, care-l fericesc, care rămân.

Care este secretul succesului pe care îl are Daniel Buzdugan? Îndrăgitul om de radio spune că totul se datorează echipei.

„Bucuriei de-a lucra în echipă, de-a mă vedea în fiecare dimineaţă cu oameni dragi… E ca şi cum ai veni la grădiniţă sau într-o gaşcă mişto, pentru că în fiecare dimineaţă e altceva, nu e o rutină, niciunul dintre noi nu ştie ce se va întâmpla în ziua aceea.E bucuria de-a împărtăşi cu ceilalţi şi cred că ăsta e şi secretul lumii: comunicarea. De multe ori mergem prin ţări din sudul Europei, unde vedem oameni stând pe la porţi, pe la taverne, că se adună seara şi beau ceva sau mănâncă ceva împreună şi asta le dă sănătate. Faptul că te vezi cu nişte oameni îţi dă şi sănătate. Faptul că stai şi povesteşti te încarcă de energie. Însăşi meseria asta pe care o facem noi îţi dă sănătate‟, mărturiseşte el.

Citeşte aici continarea interviului,

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

CRISTIAN MIHAI VIRVOREA
23.07.2021, 11:36:04

Sa-si faca un blog unde sa scrie. Prefer asa decat sa-i aud vocea, aceesi voce de 20 de ani continuu...cand se mai innoieste Radio Zu?

-2 (2 voturi)
Modifică Setările