Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Daniel Onoriu a ieşit din comă: „Este doar intubat şi sedat, dar este mult mai OK”

2
16 Jan 2022 17:21:14
Autor: Cristina Morozan
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Daniel Onoriu, celebrul pilot de raliuri, a ieşit din comă şi se simte mai bine. În prezent acesta este doar intubat şi sedat, „dar este mult mai OK”, după cum a anunţat Rebeca Onoriu, verişoara acestuia.

Pe 24 noiembrie, Daniel Onoriu a fost supus unei operaţii de micşorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia. Reîntors în ţară, pilotului i s-a făcut rău şi a fost dus de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, cu hemoragie internă. Acum după mai bine 40 de zile de comă indusă, organismul lui „colaborează” şi se vindecă, potrivit familiei acestuia, citată de CANCAN.RO.
 
Rebeca Onoriu, verişoara pilotului, a spus că lucrurile se îndreaptă spre direcţia bună: 
 
„Daniel nu mai este în comă! Se pare că a ieşit soarele şi pe strada noastră!  Este doar intubat şi sedat, dar este mult mai OK.
 
Nu ştim încă ce decizie vom avea în legătura cu acea clinică din Turcia care l-a «măcelărit» pe Daniel. Am primit enorm de multe mesaje de la persoane trecute prin aceleaşi probleme. Să îşi revină Daniel şi el va decide ce va face legal împotriva acelei clinici”, a afirmat verişoara pilotului. 
 
Într-o declaraţie anterioară soţia pilotului, Isabela, povestea că acesta începuse să reacţioneze.
 
„În momentul de faţă este un pacient staţionar stabil. Adică, nu e nici mai rău, nici mai bine. De câteva zile i s-au redus sedativele şi, dacă pot spune, e foarte puţin conştient. Are o privire…nu fixă. Adică, nu s-a uitat la mine, dar când i-a spus doamna asistentă că am venit eu, am vorbit mai tare. A deschis ochii mai mult. Are mici reacţii. Adică, îşi mişcă o mână, un picior.
 
Şanse sunt. Eu cred în continuare că sunt şanse să îşi revină, dar nici nu gândesc altceva. El o să-şi revină, o să fie bine. Dar la ce are, la ce a avut, că acum e mai bine decât problemele de la început, eu cred că o să fie bine. Nici nu accept altceva! Recuperarea este de durată, cu paşi mici. Nu o să ne trezim peste noapte că Daniel s-a ridicat din pat şi merge. O să fie cu paşi mici, dar e spre bine, cu ajutorul lui Dumnezeu”, a declarat Isabela Onoriu.
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

zero
16.01.2022, 17:53:07

La ce cânta?

-1 (1 vot)
muresan anna
16.01.2022, 18:57:40

Acuma daca analizam ce s-a intamplat, lucrurile stau un pic altfel. Cand esti constient ca ai un numar de operatii in zona stomacului (in urma unui accident), sa alegi o operatie de micsorare a stomacului este sau inconstienta sau teribilism. Ca spitatul din Turcia are partea lui de vina se poate. Probabil va urma o ancheta si se vor clarifica multe aspecte. Nu era mai simplu sa faca un efort sa slabeasca prin schimbarea obiceiurilor alimentare? Sper sa-si revina si cei care se gandesc la astfel de interventii sa analizeze bine riscurile inainte de-a apela la bisturiu.

+1 (1 vot)
Modifică Setările