Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Actorul Ciprian Nemeşiu s-a sinucis. Mărturia fostei sale iubite

26
10 Mar 2021 14:52:13
Autor: George-Andrei Cristescu
Alexia Lucia Istrate şi Ciprian Nemeşiu FOTO Facebook Alexia Lucia Istrate
Alexia Lucia Istrate şi Ciprian Nemeşiu FOTO Facebook Alexia Lucia Istrate

Actorul Ciprian Nemeşiu, care s-a sinucis pe 8 martie, la doar 39 de ani, s-ar fi lăsat copleşit de efectele pandemiei de COVID-19. Actriţa Alexa Lucia Istrate, fosta lui iubită, spune că în ziua fatidică li s-au anulat trei spectacole pe care le aşteptau cu disperare.

Actriţa Alexa Lucia Istrate, cunoscută din serialul de comedie "Nimeni nu-i perfect", de la Prima TV, a vorbit, într-un interviu pentru Click!, despre motivele pentru care actorul de improvizaţie Ciprian Nemeşiu, şi-a pus capăt zilelor. 

Tânăra spune că Ciprian Nemeşiu s-a lăsat copleşit de efectele pandemiei: a rămas fără angajamente şi se simţea din ce în ce mai singur: "Am fost trei ani împreună, acum era singur, fără angajamente, şi poate că de aceea s-a şi sinucis. Iar nesiguranţa şi-a spus cuvântul, mai ales că luni, 8 martie, aveam cu trupa noastră trei spectacole şi toate s-au anulat, iar el s-a sinucis."
 
Alexa Lucia Istrate a publicat şi un mesaj pe reţelele de socializare, împreună cu o imagine cu ei doi, dintr-o vacanţă din Thassos, pe vremea când erau împreună. "Te-am iubit tare, trei ani şi jumătate mi-ai zâmbit... ieri aveam trei spectacole, ni le a luat COVID... iartă-mă că n-am simţit că erai singur... Zâmbeşte Sus! ...", a scris tânăra actriţa. 
 
"Ciprian nu era căsătorit, era singur, poate şi de aceea nu s-a mai regăsit, nu şi-a mai făcut nicio relaţie", au povestit colegi de trupă, potrivit sursei citate. 

Cine a fost Ciprian Nemeşiu 
 
Actor şi economist, Ciprian Nemeşiu a făcut parte din echipa hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel (actualul Sheraton) şi Ramada Plaza. A avut colaborări cu televiziunile Brava Tv, Happy Fish şi cu majoritatea teatrelor din Bucureşti. 

A dezvoltat trupa de teatru de improvizaţie ”Freeze”, care activează cu succes pe scenele bucureştene. Ciprian Nemeşiu a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universităţii Spiru Haret şi Facultatea de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

26 Comentarii

Moise analizeaza pe David
10.03.2021, 16:05:06

O viață irosită! Păcat! Dumnezeu să-l ierte! Se spune că "un om are atâtea vieți câte cărți a citit". Oricine se simte singur se poate transpune într-o lume mirifică, Intr un univers complex, poate cunoaște în amănunt oameni deosebiți prin simpla deschidere a unei CĂRȚI BUNE. Poți să trăiești ani și sa nu dobândești cunoștințele sau concluziile de viață ce apar în 2 paragrafe din Învierea lui Tolstoi, din scrierile lui Nae Ionescu, Mircea Eliade, Dostoievski etc. Mai ales Noul Testament. De cele mai multe ori o CARTE BUNĂ ofertă experiențe, soluții, teme meditative care nu pot fi cunoscute Intr -o viață întreagă pierdură în "discuții, la cafele, cu alții despre alții". Discuțiile despre ce fac alții sunt de natură să crească o vulnerabilitate psihologică/spirituală.

-9 (9 voturi)
Goss Mike
10.03.2021, 18:35:48

Minunata povatza..mai ales pentru cei care nu au nici un fel de venit pentru ca joburile lor au disparut odata cu pandemia (jocking!)

0 (4 voturi)
Taranul Vasile
10.03.2021, 16:35:26

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Dar cine a fost?

0 (8 voturi)
Dumitrescu Florin
10.03.2021, 19:30:26

Ayahuasca.

0 (2 voturi)
Serban Mihaila
10.03.2021, 20:17:25

Cunosc un tanar actor care in lipsa de contracte lucreaza intr-un atelier de reparatii motociclete. Oare cati oameni nu s-au trezit ca nu mai pot face bani din profesiile lor si inainte de pandemie?!!! Dar, pana la urma, nu trebuie sa judecam. Fiecare face alegerile lui!

+13 (13 voturi)

Vezi toate comentariile (26)

Modifică Setările