Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Debbie Reynolds, Eddie Fisher & Elizabeth Taylor - Triunghiul amoros care a zguduit Hollywoodul

0
24 May 2020 04:15:01
Autor: OK! Magazine
Liz Taylor a reuşit să distrugă o relaţie de poveste ( Getty Images)
Liz Taylor a reuşit să distrugă o relaţie de poveste ( Getty Images)

Unul dintre cele mai mari scandaluri amoroase a lovit cu viteza unui avion în picaj şi a rămas în memoria tuturor ca drama care a marcat viaţa regretatei Carrie Fisher şi pe cea a mamei sale.

O vorbă spune să nu-ţi laşi cea mai bună prietenă să te viziteze prea des, pentru că s-ar putea să te lase fără soţ. Cu atât mai mult dacă are ochii violeţi şi o cheamă Elizabeth Taylor! Ceea ce în popor pare o superstiţie care stârneşte de cele mai multe ori râsul s-a dovedit a fi reală în cazul lui Debbie Reynolds. Vedeta din „Singin’ in the Rain“ nu şi-a închipuit niciodată că buna sa prietenă, Liz, cu care îşi împărtăşea trăirile încă din adolescenţă, va fi şi cea care o va face să plângă amarnic.

Când Debbie Reynolds s-a căsătorit cu cântăreţul şi starul de televiziune Eddie Fisher, pe 26 septembrie 1955, tot Hollywood-ul a închinat în cinstea lor un pahar cu şampanie. Şi unul de cola! Căci Eddie a fost primul star care a avut o emisiune televizată, „Coke Time“, sponsorizată de celebra companie de băuturi răcoritoare şi care a semnat cu aceasta un contract de imagine de un milion de dolari, în 1954! 

Citeşte mai multe aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii