Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Decizia luată de Dan Negru. De ce îşi ţine prezentatorul copiii departe de televiziune

0
30 Dec 2020 13:41:48
Autor: OK! Magazine
Dan Negru speră să dea lovitura şi cu Revelionul din timpul pandemiei.
Dan Negru speră să dea lovitura şi cu Revelionul din timpul pandemiei.

Regele Audienţelor ne-a oferit un prim-plan al vieţii lui actuale, din care nu lipsesc show-ul TV dintre ani, impactul pandemiei asupra mariajului său şi educaţia pe care le-o dă celor doi copii ai lui.

Nu i-a plăcut niciodată să vorbească, în spaţiul public, despre familia lui, însă nici n-a refuzat să răspundă tuturor curiozităţilor pe care le-am avut despre soţia Codruţa, cu care e însurat încă din 2006, şi cei doi copii ai lor, Dara (10) şi Bogdan (8). În pragul împlinirii a 50 de ani de viaţă, Dan Negru a făcut dovada sincerităţii cu privire la proiectele profesionale pe care le are în desfăşurare şi viaţa lui de star TV, om de afaceri, tată şi soţ.

Ştiai că, la o simplă căutare pe Google, primul lucru care apare despre tine e „Dan Negru a murit“? Ce-i drept, e vorba despre o postare de-a ta despre un prezentator american decedat, dar, în contextul actual, nu-ţi dă fiori pe şira spinării?

Dan Cărţile aveau un filtru, online-ul indexează orice tâmpenie... dar nu ştiu cum e mai bine. Am văzut multe năzbâtii în online, tocmai pentru că oricine poate să scrie orice şi, în goana după audienţă, like-uri, lucrurile şocante sunt mai căutate. Aşa că e firesc ca ştirile şocante să aibă întâietate. Cât despre moarte, suntem poporul cu un cult deosebit pentru morţi, colivă, înmormântări. Se vede asta în Google, cum moare unul, cum e nr. 1 în top căutări.

Citeşte mai multe aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările