Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Detalii şocante ale autopsiei lui Michael Jackson, dezvăluite după 10 ani de la moartea starului

11
23 Feb 2020 12:09:39
Autor: Adelina Mărăcine
Michael Jackson FOTO Guliver/Getty Images
Michael Jackson FOTO Guliver/Getty Images

Autopsia lui Michael Jackson a dezvăluit, după 10 ani de la moartea megastarului, detalii terifiante privind starea sa fizică. Michael avea tatuaje cosmetice la buze şi la sprâncene şi era complet chel.

La 10 ani de la moartea lui Michael Jackson, a fost dată publicităţii autopsia megastarului. Ea a scos la iveală detalii şocante despre starea regelui pop. 

În momentul decesului, pe 25 iunie 2009, corpul său abia mai cântărea 50 de kilograme şi era afectat de intervenţii chirurgicale şi medicamente.

Documentele publicate arată că Michael Jackson nu avea în stomac în momentul morţii decât medicamente parţial dizolvate, scrie Mirror.

Şoldurile, încheieturile şi umerii cântăreţului erau acoperiţi de urme de injecţii din cauza administrării de analgezice de către medicul său. Buzele lui Jackson erau tatuate cu roz, iar sprâncenele erau tatuate cu negru, în timp ce partea superioară a frunţii era colorată astfel încât să mascheze marginea perucii.

Megastarul avea vânătăi pe genunchi şi pe gambe şi prezenta tăieturi pe spate, urme ce indicau o cădere recentă. De asemenea, corpul lui Jackson era presărat cu zone de piele mai deschise şi altele mai închise la culoare, lucru care confirmă că Michael suferea într-adevăr de Vitiligo. 

Accidentul care l-a lăsat fără păr

Cel mai tulburător element pare să fi fost faptul că părul ondulat care îi ajungea până la umeri s-a dovedit da fi o perucă lipită de scalpul artistului. Sub perucă, arată documentele date acum publicităţii, Michael Jackson era complet chel, cu excepţia unor zone de puf roz.

„Era doar piele şi os, părul îi căzuse şi nu mânca mai nimic, în afara pastilelor, atunci când a murit“, a explicat unul dintre apropiaţii cântăreţului pentru The Sun.

Se crede că Michael Jackson a început să poarte perucă după ce părul i-a fost afectat de un incendiu, în timp ce filma o reclamă pentru Pepsi, în 1984.

În urma accidentului, starul a fost transportat de brancardieri şi imaginile din acel moment arătau o zonă a capului pe care părul era înlocuit cu o rană profundă. Accidentul este considerat şi momentul în care a debutat dependenţa artistului de analgezice.

Medicii i-au prescris medicamente puternice pentru a face faţă durerilor provocate de arsură şi cântăreţul a rămas dependent de substanţe până în momentul morţii.

Fratele artistului, Tito, a afirmat: „Lua medicamente pentru dureri din cauza arsurilor şi evident că a dezvoltat un fel de dependenţă faţă de ele“.

Presa tabloidă americană a publicat şi o imagine pe care o prezintă drept o reconstituire a chipului megastarului, după autopsie, iar rezultatul este unul tulburător. 

Image result for michael jackson autopsyAşa ar fi arătat Michael Jackson în momentul decesului, potrivit unei reconstituiri prezentată de presa americană 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

kitty kat
23.02.2020, 13:46:37

Pedofil ordinar! Flåcårile de atunci au fost doar un "mizilic" fatå de ceea ce a primit dupå ce a dat in ortu popii...

-4 (12 voturi)
Ludwig
23.02.2020, 14:00:54

Nu a fost deloc pedofil. Citeste pe net ca dupa moartea lui, tatal acelui baiat a declarat ca a mintit ca starul ia molestat copilul caci dorea sa-l stoarca de bani. Tipic la americani.

+3 (7 voturi)
grin
23.02.2020, 13:49:43

M-am saturat sa fiu monitorizat cu mijloace MiLITARE Deschizi un radio ...... VIATA TA PRIVAATA DESchizi alt radio .... VIATA TA PRIVATAAA ???? MIJLOACE MILITARE ? M-am saturat . CE rau am facut OAmenilor ? sa fiu monitorizat asa ? Ce optiuni mii lasa Societatea ???

-5 (9 voturi)
grin
23.02.2020, 13:50:56

Ce rau am facout oamenilor a fiu monitorizat cu MIJLOACE MILITARE ??? CE optiumi mi se lasa ?????

-3 (7 voturi)
grin
23.02.2020, 13:55:16

Dute mai fata ai toata viata-===a in fata LAsa-l pe asta desi bat joc astia pe la toate RADIORuRILE ZIarELE TELEVIZIUNILE VEziti de viata FII FERICITA

-1 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (11)