Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Dezvăluirile făcute de Harry şi Meghan: un membru al familiei regale, îngrijorat de ce culoare va avea pielea fiului lor. Când s-au căsătorit de fapt cei doi

15
8 Mar 2021 05:39:54
Autor: George-Andrei Cristescu
Prinţul Harry şi Meghan Markle în timpul interviului acordat prezentatoarei Oprah Winfrey / FOTO captură video
Prinţul Harry şi Meghan Markle în timpul interviului acordat prezentatoarei Oprah Winfrey / FOTO captură video

Prinţul Harry şi Meghan Markle au făcut, duminică, în cadrul mult aşteptatului interviu acordat de către cei doi pentru Oprah Winfrey, mai multe dezvăluiri despre viaţa familiei regale britanice şi despre presiunile la care au fost supuşi atât înainte de căsătorie, cât şi după aceea, până când au decis să părăsească familia regală.

Cei doi au dezvăluit informaţii necunoscute public până acum, precum faptul că s-au căsătorit, doar ei doi şi un preot, cu trei zile înainte de nunta regală oficială şi faptul că cei aşteaptă naşterea unei fete. Cea mai problematică declaraţie pentru casa regală făcută de către cei doi vizează însă comportamentul unui membru al familiei regale, pe care au refuzat să-l numească, în privinţa primului copil al cuplului, Archie. Membrul nenumit al familiei regale ar fi fost îngrijorat de culoarea pielii copilului înainte ca acesta să se nască.
 

Principalele declaraţii:

  • Meghan a declarat că ajunsese la un punct în care nu mai voia „să fie pur şi simplu în viaţă”, iar acest gând a fost unul „foarte real, clar, înfricoşător şi constant de-a lungul perioadei (n.red - petrecute în familia regală)”. 
  • Meghan a declarat că Harry a fost întrebat de un membru al familiei sale cât de neagră va fi pielea lui Archie, primul copil al cuplului. Oprah a întrebat-o pe Meghan de ce nu a vrut familia regală să-l ofere lui Archie titlul de prinţ. Meghan a spus că în lunile dinainte de a-l naşte pe Archie, nu au existat doar conversaţii despre cum nu va primi titlul şi dispozitivul de securitate aferent, dar şi despre culoarea pielii bebeluşului şi despre ce „ar însemna asta şi cum ar arăta”. Nici Meghan şi nici Harry nu au vrut să spună cine este membrul familiei cu care Harry a avut această conversaţie.
  • Harry a declarat că Diana, mama sa, ar fi „furioasă şi tristă” dacă ar vedea cum s-au desfăşurat lucurile.
  • Harry n-a mai primit banii de la familia regală din prima jumătate a anului 2020. Banii pe care îi are, dincolo de înţelegerile foarte bănoase cu diferite companii, inclusiv cu Netflix, provin din moştenirea lăsată de prinţesa Diana. 
  • La un moment dat, prinţul Charles a încetat să-i mai răspundă la telefon lui Harry, dar acum cei doi vorbesc din nou. Harry a declarat că se simte „dezamăgit” de prinţul Charles.
  • Copilul pe care cei doi îl aşteaptă în prezent este o fată. Aceştia au clarificat că va fi ultimul lor copil.
  • Meghan şi Harry s-au căsătorit cu trei zile înainte de nunta regală oficială, doar ei doi şi un preot. „Nimeni nu ştie asta”, a spus Meghan.
  •  
  • Meghan a mai spus că nu a făcut în prealabil nicio documentare legat de familia regală şi că nu l-a căutat vreodată pe Harry online. În plus, ea nu a realizat că şi familia dovedea aceeaşi curtoazie faţă de regină - credea că este doar parte din „fanfară”.
  • Ea a fost întrebată şi despre relaţia cu ducesa de Cambridge, Kate, soţia prinţului William. Presa a scris că Meghan a făcut-o pe Kate să plângă într-o dispută despre vestimentaţia copiilor paji de la nunta ei cu Harry. Meghan a spus că „inversul” este adevărat şi că ducesa de Cambridge a cumpărat flori în ideea de a-şi cere iertare.
Citeşte şi:
Reacţii împărţite în urma interviului lui Harry şi Meghan: „Regalitatea nu este un scut împotriva rasismului”, „O trădare ruşinoasă faţă de familia regală”
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

15 Comentarii

Serban Polli
8.03.2021, 07:23:54

Gargara banoasa!

+7 (9 voturi)
Q Q
8.03.2021, 08:34:03

Da! Si daca chiar voiau sa aiba o viata privata nu-si spalau chilotii la teveu! Monarhia regala britanica e o instituie cu reguli clare... Se cunoaste ca e fiul lui Diana. Intrebarea e daca e si fiul lui Charles, ca nu semana deloc cu rudele de pe tata...

+6 (14 voturi)
gyll
8.03.2021, 07:49:25

Să știți că din prea multă grijă vis-a-vis de bârfele "regale "nu am putut dormi eu bine azi-noapte. Articol de can can. O aiureală pentru cine nu are ce face.

+11 (11 voturi)
Adrian Foangǎ
8.03.2021, 08:01:08

Au facut niste bani...

+1 (7 voturi)
Rudi
8.03.2021, 08:39:43

Câtă reclamă s-a făcut interviului, credeai că va dezvălui cine știe ce... Când colo, un mare fâs... O chestie rasială, chipurile, că e la modă. În rest, cancanuri de starletă ignorată.

+10 (12 voturi)

Vezi toate comentariile (15)

Modifică Setările