Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

DJ Pascal, înmormântat de prieteni. Mama şi sora artistului au refuzat să vină din Franţa

3
18 Jan 2021 13:26:57
Autor: Lizeta Oprea
DJ Pascal
DJ Pascal

Mama şi sora dj-ului Pascal Di Fazio au semnat o procură prietenilor acestuia pentru ca trupul neînsufleţit să fie scos de la morgă şi înmormântat.

DJ Pascal Di Fazio (62 ani) a suferit pe 10 ianuarie un infarct miocardic, fiind găsit decedat duminca trecută, într-un hotel din Piteşti.

Bărbatul va fi înmormântat, marţi, la Predeal de către prietenii foarte apropiaţi din Piteşti, pe cheltuiala acestora şi a câtorva cluburi unde DJ-ul a pus muzică în ultimii ani.

„Au fost rezolvate toate problemele ce au apărut după moartea bunului nostru prieten Pascal. Atât cele întâmpinate cu familia sa, cât şi cele de organizare a înmormântării. Va transmitem aici locul, data şi ora înmormântării. Aşa cum probabil vă aşteptaţi, locul va fi Predeal pentru că marea parte din timpul petrecut în România a fost acolo. Data înmormântării este marţi 19.01, iar ora aproximativă este ora 12.00, la biserica Constantin şi Elena din Predeal. Cine va avea plăcerea să fie aproape de el, pe ultimul drum, vă aşteptăm la Predeal”, au anunţat prietenii dj-ului pe pagina oficială de Facebook a lui Pascal Di Fazio, conform click.ro

Din păcate, familia dj-ului de origine franceză nu va participa la înmormântare şi asta pentru că mama (92 de ani) şi sora Dj-lui (74 de ani) nu au putut să facă deplasarea din Franţa, din cauza carantinei. Acestea au semnat în schimb o procură prietenilor dj-ului, pentru ca trupul acestuia să fie scos de la morgă şi pentru a putea fi orgnaizate funerariile.

„Le-am propus să vină pe cheltuiala noastră, dar au refuzat din cauza pandemiei”, au declarat prietenii lui Pascal Di Fazio, pentru Click!.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Utilizator Adevărul
18.01.2021, 13:32:51

Comentariu considerat abuziv.

Ionica Porumbel
18.01.2021, 20:55:27

Mai rar așa prieteni sufletiști.

+1 (1 vot)
Utilizator Adevărul
19.01.2021, 09:30:52

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările