Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Donezi doi euro, Ţiriac îţi dublează suma

2
28 Jun 2022 01:28:08
Autor: Sergiu Nicolae
Ion Ţiriac
Ion Ţiriac

Miliardarul Ion Ţiriac şi-a luat angajamentul de a dubla sumele strânse în această perioadă în conturile Fundaţiei Metropolis.

Fundaţia Metropolis este coordonată de ani buni de către Codin Maticiuc care îşi propune să facă #spitalepublicedinbaniprivaţi. 

Maticiuc a avut plăcuta surpriză de a fi contactat decent de Fundaţia "Ion Ţiriac". Reprezentanţii miliardarului s-au implicat în acţiunile coordonate de Codin Maticiuc, într-un mod original. Pentru fiecare sumă donată Fundaţiei Metropolis, Ţiriac dublează suma pe care o oferă campaniei naţionale de renovare a spitalelor publice, coordonată de Maticiuc.
 
Oferta Fundaţiei "Ion Ţiriac" este valabilă până la finalul lunii Iunie, aşa că mai sunt doar câteva zile în care îl puteţi ajuta pe Maticiuc să îl "falimenteze pe Ţiriac". La începutul acestui parteneriat, Codin a promovat în mediul online acţiunea într-un mod amuzant "Ajutaţi-mă să îl falimentez pe Ţiriac". 
 
Zilele trecute a postat un nou mesaj despre campania derulată în asociere cu fundaţia lui Ţiriac, postând pe Instagram o fotografie a afaceristului alături de tatăl lui Codin. 
 
View this post on Instagram

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)


Mai sunt doar patru zile în care sumele donate prin SMS cu textul FACEM la 8845 (2 euro), vor fi dublate de fundaţia lui Ion Ţiriac. 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

https://brave.com/
28.06.2022, 01:22:36

Tocmai am donat $10,000,000,000 ... l-am falimentat?

... alin
28.06.2022, 09:14:09

inca o tzeapa tipic romaneasca . dar totusi am o nelamurire , de fapt mai multe . "scriitorul codin maticiuc , devenit filantrop acum , "care îşi propune să facă #spitalepublicedinbaniprivaţi"dar vedem in articol ca 'Ţiriac dublează suma pe care o oferă campaniei naţionale de renovare a spitalelor publice, coordonată de Maticiuc" acum ce sa intelegem , ca le renoveaza pe cele exostente , dar si ca face unele spitale noi ?sau ziaristul care a scris articolul e prost ? cat priveste pe zgarcitul tiriac , asta face doar pt el . daca stiti vreo fapta caritabila , "din multele " sa mi spuneti si mie . cat priveste pe codin , ash vrea sa vad cat a donat nutu camatarul .

+1 (1 vot)
Modifică Setările