Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Dorin Anastasiu a murit cu ultima dorinţă neîmplinită

0
19 Sep 2021 19:37:31
Autor: Redacţia Adevărul
Dorin Anastasiu a plecat dintre noi sâmbătă, 18 septembrie Foto: Arhivă
Dorin Anastasiu a plecat dintre noi sâmbătă, 18 septembrie Foto: Arhivă

Îndrăgitul compozitor şi interpret Dorin Anastasiu, care făcea ravagii în anii comunismului cu piesele sale de dragoste, s-a stins la 78 de ani cu o mare dorinţă neîmplinită. „Prinţul”, cum era supranumit, şi-a dorit în ultimii ani să-şi adune creeaţiile muzicale pe un singur album.

Ne-a mai părăsit un artist îndrăgit! Dorin Anastasiu a plecat dintre noi sâmbătă, 18 septembrie, cu o mare dorinţă: îşi dorea să scoată un album cu piesele sale lansate de-a lungul anilor precum "Arlechino", "Manuela" sau "Chiar dacă tu". Ultima să apariţie a sa în public a fost la lansarea unui album al lui Cornel Constantiniu, în 2019, după care a început să plănuiască această relansare. 

 
"Îşi dorea cu ardoare să lanseze acest album cu piesele sale, să adune poate într-un dublu CD melodii de care multă lume nu îşi mai aducea aminte. De aceea şi venea la evenimentele organizate de Paul Stîngă şi pe care le prezenta Octavian Ursulescu. Dar a venit pandemia şi nu a mai apucat să facă nimic deşi îşi dorea foarte mult", ne-au spus surse apropiate acestuia. 
 
Citeşte articolul integral pe Click.ro.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările