Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Drama Mirabelei Dauer. Artista de 73 de ani a avut de suferit: „Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară“

4
10 Jul 2020 16:11:36
Autor: OK! Magazine
Drama Mirabelei Dauer. (Foto: colaj)
Drama Mirabelei Dauer. (Foto: colaj)

Mulţi o văd pe Mirabela Dauer pe scenă, la TV mereu cu zâmbetul pe buze. Puţini ştiu ce dramă a trăit artista în vârstă de 73 de ani. A avut de suferit, dar a fost puternică şi a trecut peste o mare încercare. Chiar ea a povestit ce bătaie primea de la unul dintre soţi.

Mirabela Dauer a împlinit 73 de ani pe data de 9 iulie. Susţine concerte şi spectacole de zeci de ani de zile, dar acum, din cauza pandemiei, ea a fost nevoită să ia o pauză forţată. Cu toate acestea, cu ocazia aniversării sale, să ne amintim de viaţa tumultoasă a artistei. Nu i-a fost uşor deloc nici în copilărie, când tatăl său a fost arestat.

”Din păcate, în mare parte din copilăria mea, de la 3 la 14 ani, mi-a lipsit tatăl. A fost luat pe sus de Securitate şi închis din motive politice. A fost eliberat după 11 ani, spunându-i-se că a fost arestat dintr-o eroare judiciară. Cea mai mare nenorocire din viaţa mea a fost lipsa tatălui meu la vârsta la care aveam cea mai mare nevoie de el. Când a venit acasă tata era iarnă, iar eu nu aveam paltonaş. Când a văzut, mi-a făcut mie hăinuţă din uniforma lui kaki de deţinut. Au fost nişte ani grei pentru mama, pentru mine şi pentru sora mea, care este mai mare cu 7 ani decât mine. Ce haine nu-i mai veneau ei, le luam eu, însă pantofii ei nu mi se potriveau, iar ca să-i pot încălţa le puneam vată la vârf. Uneori mâncam doar pâine cu magiun, iar atunci când aveam şi unt era o adevărată sărbătoare”, povestea Mirabela. 

Cum părinţii nu i-au putut acorda tot ce visa, artista a luat o decizie neaşteptată la 18 ani.

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

gmbplay
10.07.2020, 17:13:05

Cred ca ii facea placerea , mai ales ca povesteste acum spre aducere aminte .

+4 (4 voturi)
daniel apostol
10.07.2020, 20:58:43

gmbplay,salut,am convingerea ca tanjeste

+2 (2 voturi)
ivanhoe zoom
11.07.2020, 01:08:09

Le cam inventeaza Mirabela. Asa mi se pare.

Eugen DELCEA
11.07.2020, 06:51:09

1976, iulie, ora 17. Venus, hotel mic, aproape de localul de noapte cu striptease. TP, membru CC aflat la baza ascensiunii sale muzicale, răvăşeşte tot holul alergând-o, după ce constatase că existau "motani" care urcau în balconul camerei ei de la etajul I...Ne poate oferi amănunte ulterioare ? Ce îi striga TP ştiu, eram de faţă...A fost cu happy end ?