Celebrităţi

articolul urmator

Dreptul doamnei Mihaela Rădulescu la delir şi liberă aberaţie

84
6 Apr 2015 15:12:59
Florin Buhuceanu
„Noroc cu apriga şi experimentata Rădulescu, va pune ordine în familie şi va apăra tradiţiile neamului românesc!“  FOTO PRO TV
„Noroc cu apriga şi experimentata Rădulescu, va pune ordine în familie şi va apăra tradiţiile neamului românesc!“  FOTO PRO TV

Doamna Rădulescu este o formatoare de opinie care a ales să trăiască în afara României. A apucat însă să se faca (bine)cunoscută, în lungii ani de exil de scenă, în aceasta ţară binecuvantată de Dumnezeu, ca un adevărat stâlp al familiei, moralităţii şi fiziologiei.

Ca bloggeriţă, o dor tare nedreptăţile din ţara-i natală şi o preocupă nediscriminatoriu starea bătrânilor, halul din spitale, lipsa de acces la servicii a persoanelor cu dizabilităţi, educaţia fiului său şi relaţia amoroasă dintre doi „purtători de penis“. Doamna e cunoscătoare, se ştie. Se teme major pentru prezentul şi viitorul urmaşilor lui Adam şi Eva, inspirată de austriacul Felix. Mărturisesc că nu ştiu încă cine este dumnealui, dar prezum că e un soi de reper moral şi ideologic demn de urmat pentru întreaga Europa şi pentru fiecare dintre noi. 

Cu mâna pe inimă, sugerează doamna, de Florii, că are prieteni gay şi că e tolerantă. Ba chiar lucrează cu ei: nu îi discriminează la serviciu şi doreşte să se afle acest fapt cu totul extraordinar. Breaking news! E mamă însă şi nu doreşte nimănui să aibă copii terorişti, depresivi, cerşetori sau drogaţi. Bărbatul e bărbat şi femeia e femeie, Adam şi Eva nu sunt Gheorghe şi Ion. Restul e dictatura minorităţilor care sar la carotida dumneaei. 

Noroc cu apriga şi experimentata Rădulescu, va pune ordine în familie şi va apăra tradiţiile neamului românesc!

Îi doresc acestei mondene penibil-moraliste nimic altceva decât ceea ce urează acelora dintre „anormalii“ care nu-i pot accepta lecţiile de viaţă instigatoare la ură: 

„Aţi putea câştiga ceva mai mult respect şi înţelegere dacă n-aţi mai exagera, daca aţi reduce din culorile ţipătoare ale spectacolului public, dacă v-aţi comporta normal, astfel încât să nu ne mai atrageţi atentia asupra… ceea ce sunteţi.“  

Pentru binele copilului dumneavoastră, doamnă! E într-adevăr la vârsta la care are nevoie de altfel de modele.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

84 Comentarii

Get0dac
6.04.2015, 15:29:40

Nu delireaza nimeni. Tot ce dorim cu totii, noi majoritarii este sa face-ti absolut tot ce doriti dvs in intimitatea locuintei dvs. Lasati marsurile si propaganda, va rugam frumos. p.s. Nu sunt fan Raduleasca.

+7 (45 voturi)
Get0dac
6.04.2015, 15:30:12

faceti

-1 (19 voturi)
Torok Amalia
6.04.2015, 15:59:27

M-am saturat de propaganda gay. Nu am nimic cu ei, sa faca fiecare ce doreste in dormitorul lui. NU MA INTERESEAZA. Eu nu ma duc pe strada imbracata sumar si machiata strident, mi se pare penibil si de prost gust. Nici nu ma pun pe strada sa ma agat de gatul sotului meu sau sa-i bag limba pe gat ca sa strig lumii ca eu sunt heterosexuala. Asta nu este educatie de dat la copii...

+12 (54 voturi)
Cicero Fartat
6.04.2015, 16:03:36

Nu am de gând să citesc vreodată blogul Mihaelei Rădulescu, redau ce aţi citat: „Aţi putea câştiga ceva mai mult respect şi înţelegere dacă n-aţi mai exagera, daca aţi reduce din culorile ţipătoare ale spectacolului public, dacă v-aţi comporta normal, astfel încât să nu ne mai atrageţi atentia asupra… ceea ce sunteţi.“ Pentru ce pledaţi, domnule Buhuceanu? pentru trâmbiţarea ţipătoare a alterităţii? nu cumva fiecare trebuie să afirme ceea ce este fără stridenţă şi fără agresivitate? nu vă înţeleg punctul de vedere.

+4 (24 voturi)
Amalia Olaru
6.04.2015, 16:10:57

Pledam pentru a fi ceea ce suntem in tot spatiul public care apartine tuturor, nu doar majoritatii. Despre asta e vorba.

+5 (27 voturi)

Vezi toate comentariile (84)

Modifică Setările