Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Ducesa Meghan a surprins cu un gest spontan: ce le-a transmis femeilor care se prostituează FOTO

2
2 Feb 2019 15:51:56
Autor: Alexandra Constanda
Ducesa Meghan este foarte activă chiar dacă se află în ultimul trimestru al sarcinii FOTOGRAFII Guliver/Getty Images
Ducesa Meghan este foarte activă chiar dacă se află în ultimul trimestru al sarcinii FOTOGRAFII Guliver/Getty Images

Ducii de Sussex au vizitat un centru dedicat femeilor care au fost nevoite să se prostitueze pentru a-şi câştiga existenţa, iar Meghan Markle a surprins pe toată lumea cu un gest neplanificat.

Ducesa Meghan (37 de ani) şi soţul ei, Prinţul Harry (34 de ani), au vizitat vineri o fundaţie caritabilă din Bristol, care încearcă să le ajute pe prostituate să îşi schimbe viaţa.
 
Cuplul regal a pregătit pachete cu alimente, iar Meghan Markle a surprins pe toată lumea cu un gest despre care a mărturisit că nu a fost planificat. Ducesa de Sussex a dorit să le transmită femeilor mesaje de încurajare şi a ales să o facă scriindu-le pe bananele incluse în pachetele cu donaţii, potrivit CNN.
 
„Aveţi un marker? Am o idee. Am văzut un proiect demarat de o profesoară din Statele Unite. A scris pe fiecare banană din pacheţelul elevilor câte o afirmaţie prin care să-i încurajeze pe copii. Mi s-a părut o idee incredibilă acest mic gest“, a declarat Meghan. 
 
La rândul ei, Ducesa a scris pe coaja bananelor mesaje precum: „Eşti puternică“, „Eşti curajoasă“, „Eşti iubită“, „Eşti specială“. 
 
 
Destinatarele sunt femei care forţate de împrejurări au ajuns să se prostitueze pentru a putea trăi. One25, asociaţia caritabilă din Bristol care a primit vizita Ducilor de Sussex, încearcă să ajute astfel de persoane vulnerabile să-şi schimbe viaţa în bine.
 
Ducii de Sussex au stat de vorbă cu voluntarii asociaţiei, cu donatorii, dar şi cu foste prostituate, care s-au declarat impresionate de vizita, dar mai ales de gestul soţiei Prinţului Harry. 
 
 
O fostă prostituată, Sam (43 de ani), i-a impresionat pe Ducii de Sussex cu povestea ei de viaţă, mărturisindu-le că a început să se prostitueze la vârsta de 14 ani şi tot atunci a devenit dependentă de droguri. „Este incredibil că au ales să ne viziteze. Este emoţionant, ne dă speranţă şi demonstreză că aceste femei nu sunt uitate. Am reuşit să mă desprind de acea viaţă şi să renunţ la droguri în urmă cu 13 ani. Dacă mi-ar fi spus cineva atunci că voi ajunge să-i cunosc pe membrii familiei regale şi că ei vor dori să audă ce am de spus... Nu cred că vreo femeie se va îndura să mănânce banan pe care Meghan a scris. Nici eu n-aş face-o, e un gest mic, dar care înseamnă enorm“, a declarat femeia. 
 
 
Meghan Markle, care va naşte primul ei copil în aprilie, a purtat o rochie de mătase neagră cu imprimeuri colorate. Creaţia Oscar de la Renta este estimată la 2.300 de euro. Ţinuta a fost asortată cu o pereche de cizme înalte khaki, din piele întoarsă, în valoare de 600 de euro, şi o haină neagră. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Adrian Dinu
2.02.2019, 17:27:44

Da ducesa e bronzata natural?

Carmen56
2.02.2019, 20:13:49

Asta este intrebare?