Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Erau cei mai iubiţi comedianţi. Ce a făcut Stan după ce a murit Bran, partenerul lui

4
20 Apr 2019 10:01:25
Autor: OK! Magazine
Stan şi Bran
Stan şi Bran

Nu e chiar greu de crezut ca o prietenie atât de autentică pe micile ecrane să ajungă una şi-n realitate. Şi aşa a şi fost în cazul lor. Stan şi Bran au avut o relaţie de prietenie de nezdruncinat, care a continuat mult şi după dispariţia unuia dintre ei.

Au realizat împreună 23 de filme, 32 de pelicule mute, 40 de scurtmetraje şi multe alte producţii care s-au dovedit a fi de succes şi care au rămas reprezentative pentru Golden Age-ul comediei. Prima lor apariţie comună a fost în „Duck Soup“ şi „Slipping Wives“ în 1927, impunându-se atunci ca un duo genial al comediei internaţionale.

Uşor, uşor, au devenit inseparabili şi-n viaţa reală, completându-se la fel de bine ca pe micile ecrane. Totul avea să se schimbe, însă, odată cu tragica trecere în nefiinţă a lui Bran, în 1957. 

Iată ce a făcut Stan după moartea lui Bran! 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Lucifer
20.04.2019, 13:16:24

Cel mai simpatic cuplu comic din istoria cinematografului, intrat în istoria celei de a 7-a arte.

+1 (1 vot)
Stefan din Nord
20.04.2019, 17:06:56

Cu ei am crescut Asteptam cu nerabdare zilele cand se difuzau la televiziunea alb negru cateva minute cu cei doi comici Inocenta pierduta a copilariei Atunci nu ma puteam opri din ras urmarind hipnotizat ceea ce faceau Acum revazand aceleasi filme nu-mi starnesc decat un sentiment de penibil de clovnerii fortate Altfel sta treaba cand e vorba de Chaplin Vor rade de el si generatiile urmatoare fiindca The Gold Rush sau Modern Times n-au cum sa fie perimate nici peste sute de ani .

+3 (3 voturi)
geek-a-contra
21.04.2019, 09:18:50

cum ce a facut? a mai trait o perioada si apoi a murit si el. de unde moda asta de a publica un articol care trimite la alt articol? oricum, chestie de principiu, in cazurile astea nu merg la articolul urmator: in majoritatea cazurilor stirea finala este un fîs total lipsit de interes.

+2 (2 voturi)
foarte atent
21.04.2019, 10:57:38

am vrut sa vad ce a facut Stan si...linkul nu merge!.... behehe, behehe!

+1 (1 vot)