Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Eugenia Şerban, despre cum a depăşit şocul diagnosticului de cancer: „Mi-am pus gene şi mi-am făcut părul albastru“

1
26 Jul 2020 18:55:10
Autor: Lizeta Oprea
Actriţa Eugenia Şerban FOTO agentiadepresamondena.com
Actriţa Eugenia Şerban FOTO agentiadepresamondena.com

Diagnosticată cu două forme de cancer, ginecologic şi la sân, actriţa Eugenia Şerban a vorbit despre cum a depăşit momentele cumplite.

A fost diagnosticată cu două forme de cancer (ginecologic şi la sân) într-un singur an şi a traversat o perioadă extrem de grea. Actriţa Eugenia Şerban are 50 de ani şi se reface acum, treptat, după ce a trecut prin cea mai urâtă perioadă din viaţa ei. Actriţa a povestit pentru Click! cum a depăşit momentele cumplite.

„Viaţa îşi urmează cursul şi eu mă refac treptat. Am grijă de mine cum pot mai bine şi îmi urmez tratamentele. Am fost chiar şi două zile la mare, cu prietenele mele, însă am stat sub umbrelă, pentru că nu am voie şi nici nu îmi face bine soarele, dar simţeam nevoia să ies puţin din Bucureşti. La jumătatea lunii august vreau să plec la munte puţin, am şi nişte prieteni care mă aşteaptă la Bistriţa, doar că până acolo este drumul cam lung! Am început şi spectacolele de teatru, la grădină. Luni, pe 27 iulie, joc la Tg. Jiu. Pe 21 august, la Grădina de vară din Herăstrău, joc în piesa <<Amanta>>”, povesteşte Eugenia Şerban pentru Click!

Cât despre starea de sănătate a actriţei, aceasta spune că se simte bine acum şi are grijă la tratament şi alimentaţie! „Sunt OK! Mă simt bine. Urmez în continuare tratamentele pe care le am de făcut, mi-am pus gene, mi-am făcut părul albastru, acum e simplu să mă spăl pe cap, pentru că este scurt, mănânc foarte multe fructe pentru că e vară, cireşe, pepene roşu, piersici, caise, mere şi mă întreţin. Fac tratamente corporale, nu am celulită, dar fac pentru tonus, pentru fermitatea pielii, pentru a mă menţine în formă, radiofrecvenţă. Am apelat şi la botox acolo unde am simţit că este nevoie şi îmi doresc foarte tare să intrăm în normalitate, să se redeschidă teatrele. Am început să îmi reiau viaţa!”, a mai adăugat  Eugenia Şerban.

FOTO Facebook

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Costiniu Gelu
26.07.2020, 21:30:12

sub supraveghere medicala, trebuie sa tii POST POST inseamna ca nu maninci nimic. indiferent de solutia adoptata, chimeoterapie sau nu.

Modifică Setările