Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Fiica de 12 ani a Angelinei Jolie cu Brad Pitt ar urma un tratament de schimbare de sex FOTO

12
5 Sep 2018 20:40:51
Autor: Alexandra Cheroiu
Angelina Jolie şi Brad Pitt au şase copii, dintre care trei biologici FOTO Getty Images
Angelina Jolie şi Brad Pitt au şase copii, dintre care trei biologici FOTO Getty Images

Shiloh, fiica biologică a actorilor americani Brad Pitt şi Angelina Jolie, în vârstă de 12 ani, ar urma un tratament foarte dificil de schimbare de sex, având în vedere că, deşi s-a născut fată, a simţit întotdeauna că vrea să fie băiat, arată ziarului spaniol ABC.

Fiind primul copil biologic al faimosului cuplu Brad Pitt-Angelina Jolie, care mai au împreună gemenii Knox şi Vivienne (9 ani) şi trei copii adoptaţi (Pax -14 ani, Maddox – 16 ani şi Zahara- 13 ani), Shiloh Jolie-Pitt a fost mereu în lumina reflectoarelor chiar de la naşterea ei din 2006. De-a lungul anilor, a continuat să rămână în atenţia presei, ieşind în evidenţă pentru stilul ei special. Încă de la doi ani, Shiloh a purtat haine de băiat şi părul mereu scurt.

Părinţii ei, care se află în mijocul divorţului, au vorbit mereu deschis despre faptul că Shiloh nu se identifică cu sexul ei. Jolie a spus în 2010, într-un interviu pentru Vanity Fair, că  Shiloh îşi explorează identitatea încă de la vârsta de trei ani. „Vreau să fie băiat. Aşa că a trebuit să o tundem. Îi place să poarte lucruri băieţeşti şi crede că este unul dintre fraţii ei“, a spus actriţa.

Shiloh este primul copil biologic al Angelinei Jolie şi Brad Pitt FOTO Getty Images

„Cred că este fascinantă pentru deciziile pe care le ia. Şi niciodată nu aş fi genul de părinte care să forţeze copilul să fie ceva ce nu este. Cred că asta un exemplu prost de parenting“, a mai spus Angelina pentru Reuters.

Totodată, Brad Pitt a mărturisit în emisiune lui Oprah Winfrey că la vârsta de trei ani Shiloh voia să i se spună John. „Voia să i se spună doar John sau Peter. Aşa că a trebuit să o strigăm John. «Shi, vrei...» - «John. Sunt John». Apoi îi spuneam «John, vrei suc de portocale» şi ea spune «Nu». Ştii, e genul de lucru care este simpatic pentru părinţi şi probabil este foarte neplăcut pentru alţii“.

Angelina alături de Shiloh, Zahara şi gemenii Knox şi Vivienne FOTO Getty Images

Recent, Angelina Jolie a apărut pe covorul roşul la Annie Awards alături de fiicele sale Shiloh şi Zahara. Astfel s-a putut observa că Shiloh, care a purtat un costum negru, seamănă din ce în ce mai mult cu Brad Pitt pe măsură ce creşte.

 

Mother and daughter #shilohjoliepitt #angelinajolie

O postare distribuită de Sandra Gidoti (@joliepittthoughts) pe

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

12 Comentarii

Ba! ciudă
5.09.2018, 21:07:28

Unii ar avea nevoie de transplant urgent de creier,

+5 (5 voturi)
Razvan B
5.09.2018, 23:53:40

Transgendermania e arhiprezenta in mlastina de la Hollywood unde nimeni nu prea stie ce mai este exact.

+4 (4 voturi)
JJ JJ
6.09.2018, 00:10:37

Comentariu considerat abuziv.

Adrian Adrian
6.09.2018, 03:55:51

La 12 ani ,,sigur " ştie ce face . Părinți nebuni. Noua dileală progresistă.

+3 (3 voturi)
Stefan din Nord
6.09.2018, 07:46:15

Pe vremea mea un tratament cu o curea indoita peste fund ii scotea gargaunii din cap si o facea sa fie multumita de felul cum arata si de sexul ei

+2 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (12)