Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Fiul cel mare al lui Michael Jackson, în boxa martorilor în procesul intentant AEG Live

0
25 Jun 2013 18:31:33
Autor: Raluca Moisă
Prince Michael este singurul dintre cei trei copii ai starului care va depune mărturie FOTO Reuters
Prince Michael este singurul dintre cei trei copii ai starului care va depune mărturie FOTO Reuters

Prince Michael (16 ani), fiul cel mare al lui Michael Jackson, va depune mărturie, cel mai probabil miercuri, în procesul intentat de familia starului companiei AEG Live. Adolescentul este singurul copil al artistului care va fi chemat în boxa martorilor.

La patru ani după ce Michael Jackson a încetat din viaţă, fiul lui cel mare va fi audiat în legătură cu ultimele zile ale artistului. În 2009, când regele pop a murit, Prince Michael avea 12 ani. El a fost alături de tatăl lui până în ultima clipă de viaţă şi a însoţit ambulanţa care l-a trasportat pe cântăreţ la spital.

Paris Jackson (15 ani), fiica starului şi mezinul Blanket (11) nu vot fi audiaţi. Paris Jackson se află acum în convalescenţă după tentativa de sinucidere din 5 iunie.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare.

În aprilie 2013 a început procesul intentat de familia Jackson promoterului AEG Live, compania ce urma să organizeze ultimul turneu al starului american. Rudele regelui pop le cer reprezentanţilor AEG Live 40 de miliarde de dolari, acuzându-i de iresponsabilitate pentru că l-au angajat pe medicul Conrad Murray, vinovat de moartea cântăreţului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările