Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Florin Călinescu, ironii tăioase pentru Carmen Dan şi poliţişti: „Muia e patrimoniu ONU. E singurul liant între economii, religii şi sisteme politice“

20
31 Jul 2018 12:03:52
Autor: Alexandra Cheroiu
Florin Călinescu a tratat cu umor problema numărului de înmatriculare „MUIEPSD“ FOTO Pro TV
Florin Călinescu a tratat cu umor problema numărului de înmatriculare „MUIEPSD“ FOTO Pro TV

Florin Călinescu a scris o postare pe Facebook în care le cere „Carmensitei“ şi poliţiştilor să „termine cu ipocrizia“ şi să nu facă din „muie PSD o chestiune penală“, oferindu-le acestora şi câteva „argumente“ în stilul caracteristic.

Nici Călinescu n-a putut să rămână tăcut în faţa ultimelelor evenimente, în care un bărbat a rămas fără permis de conducere şi s-a ales cu dosar penal după ce şi-a înmatriculat maşina în Suedia cu un număr anti-PSD. Aşa că realizatorul TV şi-a exprimat părerea pe pagina sa de Facebook, tratând bineînţeles problema dintr-o perspectivă umoristică. 
 
„Carmensita, mi amor... am un deosebit respect pentru poliţie. Bine, nu pentru asta a ta, adică a lu’ Livulică. Respectul meu e pentru cei care trudesc cu adevărat în slujba cetăţeanului. Acum, «muie», în limba care a generat acest neologism, nu semnifică, din prima, sex oral. De o parte sau de alta. Înseamnă «faţă», «chip», «gură». Cam aşa ceva. Dar dacă ibovnicul pesedistelor, Livulică, crede că «muie» înseamnă doar să se presteze sex oral, nu e ok. Nu pot fi de acord să nu arăm pământul şi să nu îl însămânţăm în acest sens, să nu înmatriculăm maşini şi, în general, să tragem în penal orice muie care poate aduce progres omului, omenirii şi omeniei. Pentru că muia, ca sex oral, aduce bunăstare. Veselie. Creştere economică. Demografică. Pace. Etc. etc. Deci, Carmensita şi dragi poliţişti, terminaţi cu ipocrizia. Nu faceţi din «muie PSD» o chestiune penală. Ea face subiectul şi preşedinţiei şi opoziţiei şi a minorităţilor. Face parte din cultura omenirii şi a patrimoniului universal. Singurul liant între economii, religii, sisteme politice. E patrimoniu ONU“, a scris Florin Călinescu pe Facebook.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

20 Comentarii

Martin Luther
31.07.2018, 13:15:03

Corect. Deci daca zic Muie Calinescu, nu trebuie sa se ofenseze nimeni.

-8 (20 voturi)
Utilizator Adevărul
31.07.2018, 13:41:32

Comentariu considerat abuziv.

Stefan din Nord
31.07.2018, 14:36:00

De ce sa se ofenseze ? Doar te-ai referit la gura lui frumoasa nu la altceva

-4 (16 voturi)
MadWolf
31.07.2018, 14:05:44

Bravo, Calinescu! Magistral, ca de obicei.

+6 (16 voturi)
Alexandru Preda
31.07.2018, 14:58:06

Toți ciudații apar sa savureze chestia cu plăcuta aia de înmatriculare... Va dura încă o luna sa se bata apa în piua despre m**e și despre faptul ca ciudatul acela a fost dus la Poitie.

-6 (16 voturi)

Vezi toate comentariile (20)

Modifică Setările