Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Florin Piersic, reacţie dură după ce a fost pus la zid că apare alături de Pomohaci:  „Sunteţi ca nişte hiene! Nu mai aveţi nimic sfânt pe lume“

29
21 Aug 2019 19:34:15
Autor: Andreea Neblea
Florin Piersic a scris un text dur la adresa jurnaliştilor care l-au pus la zid   FOTO Mediafax
Florin Piersic a scris un text dur la adresa jurnaliştilor care l-au pus la zid   FOTO Mediafax

Actorul Florin Piersic (83 de ani) a scris în mediul online un text dur după ce a fost judecat pentru că apare într-un clip video alături de preotul caterisit Cristian Pomohaci (50 de ani).

După ce a fost criticat pentru că apare într-un clip video cu Cristian Pomohaci, Florin Piersic a reacţionat dur în mediul online. 
 
Actorul a scris pe contul său de Facebook un mesaj pentru cei care l-au pus la zid şi care au presupus că el şi preotul caterisit ar fi prieteni după ce la sfârşitul lunii iulie, cei doi s-au întâlnit la Cluj-Napoca, unde s-au filmat, iar Pomohaci a postat imaginile pe YouTube. 
 
Piersic este dezamăgit de faptul că o viaţă întreagă a încercat să spună ziariştilor lucruri frumoase şi să îi bucure, pentru a le „descreţi frunţile prea încărcate de griji uneori“, iar acum, ceea ce primeşte în schimb este „să fie forfecat în fel şi chip, analizat şi judecat“. 
 
„Deschid pagina de Facebook şi sunt întrebat «La ce te gândeşti, Florin?». Vă spun eu la ce mă gândesc. O viaţă întreagă am căutat să vă spun lucruri frumoase, să vă bucur, să vă aduc speranţă în suflet, să vă descreţesc frunţile prea încărcate uneori de griji. Am ajuns astăzi, la 83 de ani, să fiu forfecat în fel şi chip şi analizat şi judecat, de cine, mă rog?!“, şi-a început textul Florin Piersic. 
 
Actorul a explicat că nu este nici „prieten de şpriţ“, nici „membru al familiei“ lui Cristian Pomohaci, şi a povestit că acela a fost momentul când l-a cunoscut pe preotul caterisit: „Aflu de prin ziare că sunt fotografii şi o filmare cu mine şi Pomohaci, că suntem nu numai buni prieteni «de şpriţ», ci sunt un membru al familiei lor şi tot aşa. Mai întâi de toate, eu n-am fost prieten «de şpriţ“ cu nimeni. N-am avut chestiile astea cu şpriţul şi cu restaurantele şi asta vă pot spune toţi colegii mei, care mai sunt în viaţă. Nu cred că în toată viaţa mea am băut mai mult de cinci sticle cu vin. În al doilea rând, pe Pomohaci l-am întâlnit atunci pentru prima dată şi cred şi ultima. De unde până unde «mare prietenie»?!“. 
 
„În al treilea rând, după cum bine ştiţi unii dintre dumeavoastră, eu mă fotografiez cu oricine îmi cere şi are bucurie să rămână cu o amintire a întâlnirii cu mine. N-am spus nimănui «lasă-mă în pace» Şi ce-i cu asta?! Ce să fac, să îi cer cazier judiciar lui Pomohaci înainte să accept să fac o fotografie cu el?! Să-l întreb înainte dacă este un mare om sau un dezaxat? Cât de ridicol poate fi?“, a mai scris Piersic.
 
Actorul şi-a încheiat textul cu critici dure la adresa jurnaliştilor care speculează şi îl pun la zid, pe care îi caracterizează ca fiind „ca nişte hiene“: „Maestrul Radu Beligan, Ion Lucian, Dem Radulescu şi atâţia alţi colegi de ai mei au plecat din lumea asta trişti, decepţionaţi. Refuzau să mai apară, să mai dea interviuri, scârbiţi de urâţenia lumii în care am ajuns să trăim. Eu am vrut să rămân atât cât voi decide să mai apar, acel Florin Piersic pe care îl ştie toată lumea. Se pare însă că vă străduiţi cu toată puterea să nu se întâmple aşa. Sunteţi ca nişte hiene, disperaţi să răspândiţi veşti că sunt bolnav, eventual că sunt pe moarte. Sunteţi în criză de subiecte de senzaţie?! Să vă fie ruşine, vă spun celor ce nu ştiţi ce să mai speculaţi, să mă puneţi la zid. Şi asta de ce? Pentru că găsiţi fraieri care să «pună botul»“. 
 
„Nu mai aveţi nimic sfânt pe lume! Aşa s-o făcut lumea de rea, că mă mir că se mai face ziuă“, a concluzionat Florin Piersic, adăugând: „Celor care îmi transmiteţi gândurile voastre bune vă spun că vă port în inimă. Fiţi buni unii cu alţii, fiindcă asta e tot ce ne-a mai rămas de făcut“. 
   Fostul preot Cristian Pomohaci, care este şi cântăreţ de muzică populară, a fost cercetat pentru că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent de 17 ani, cazul fiind preluat de Parchetul General. Totul a fost surprins într-o înregistrare audio de 22 de minute, în care preotul încearcă să îl convingă pe adolescent să întreţină relaţii intime cu el. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

29 Comentarii

Hoher Herman
21.08.2019, 19:51:03

Bah "Piersica ca" tine nu mai e nima! Vezi-ti de numeroasele tale betesuguri medicale, ca in curand o sa te prezinti la "apelu" umbrelor. Si acolo nu o sa mai poti zapaci pe nimeni cu gura ta mare. Fi un pic mai modest, mai putin mincinos si mai ales uita-te in oglinda. O sa dormi un pic mai linistit si mai impacat cu soarta.

-8 (24 voturi)
green
21.08.2019, 19:55:38

Cioflengar de meserie!

-3 (9 voturi)
ovidiu preda
21.08.2019, 20:00:19

Nea caisa si pornohaci un cuplu ideal

-1 (15 voturi)
Alexandru Preda
21.08.2019, 20:13:33

Din păcate, Maestrul are dreptate. Nu puneți la suflet, asta este lumea în care suntem condamnați sa trăim. Contează comorile din sufletul fiecăruia, nu vulgaritatile și răutățile celor care numai atât pot, sărmanii.

+6 (12 voturi)
*‿*
21.08.2019, 20:18:12

Acest pederast a profitat de maestrul Florin Piersic in incercarea disperata de a-si mai spala din imaginea murdarita, terfelita de apucaturile lui anormale. Un caracter mizerabil, ne considera pe toti saraci cu duhul.

+12 (12 voturi)

Vezi toate comentariile (29)