Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Andrei Gheorghe a murit. Mesajul transmis de fosta soţie: „Ai iubit, ai greşit şi ai făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar“

4
20 Mar 2018 09:42:54
Autor: Alexandra Constanda
Andrei Gheorghe a fost unul dintre cei mai apreciaţi şi criticaţi oameni de radio şi TV FOTO Adevărul
Andrei Gheorghe a fost unul dintre cei mai apreciaţi şi criticaţi oameni de radio şi TV FOTO Adevărul

Psihoterapeutul Petruţa Gheorghe, fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, a transmis un mesaj dureros după moartea celui care a fost unul dinte cei mai buni oameni de radio şi televiziune.

„Iubitul meu care nu mai eşti aici...Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit, ai greşit şi ai făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar...aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre“, a scris Petruţa Gheorghe pe pagina de Facebook a fostului ei soţ. 
 
Petruţa şi Andrei Gheorghe au divorţat în anul 2014, după un mariaj de aproape şase ani, însă au rămas apropiaţi. 
 
Andrei Gheorghe a avut o legătură strânsă şi cu cei trei copii pe care fosta lui soţie îi avea dintr-un mariaj anterior: Maria (19 ani), Katarina (17 ani) şi Maximilian (16 ani). Realizatorul mai avea o fiică, Anastasia (24 de ani), din relaţia cu iubita din studenţie. 
 
Andrei Gheorghe, alături de Petruţa, şi de doi dintre copiii lor, într-una dintre rarele apariţii publice FOTO Pro FM 

Într-un interviu acordat revistei „Unica“ în 2014, Andrei Gheorghe a mărturisit că este un tată sever: „Am fost un tată destul de strict. Nu sunt prietenul copiilor mei. Nu înţeleg moda asta cu «să fii prietenul copiilor tăi», e o tâmpenie, tuturor celor care susţin asta le spun că încalcă legile naturii. E cea mai mare prostie, să simulezi prietenia renunţând la autoritate. Să fii tată, nu prieten, prietenii lui sunt alţii şi el cu prietenii lui trebuie să vorbească. Copilul trebuie să aibă secretele sale, lumea sa, individualitatea sa. Altfel, devine o umbră şchioapă de-a ta.“

Te-ar putea interesa şi:
 
Ultima postare a lui Andrei Gheorghe:  „Voi continua să trollez demnitari, popi, îngeri, homofobi, legionari“
 
Reacţii după moartea lui Andrei Gheorghe. Liviu Mihaiu: „Un timid tâmpit căruia i se cam rupea, păsându-i“
 
 
Andrei Gheorghe a fost găsit în baie fără suflare

Andrei Gheorghe, în propriile-i cuvinte: „Dacă vă plac banii faceţi-i, mie îmi plac alte lucruri! Ce să fac? Să mor ca Steve Jobs?”
 
Cauza morţii lui Andrei Gheorghe: stop cardio-respirator

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

kamy node
20.03.2018, 14:18:13

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA , A MURIT UN OM DE VALOARE .

0 (4 voturi)
Ion Popescu
20.03.2018, 18:50:13

DOAR ISUS SALVEAZA!!! Gata.Atat de scurta e viata unui om. O , cat de lunga e eternitatea. Nu v-o petreceti in iad. V-a intrebat cineva daca vreti sa va nasteti?Binenteles ca nu.La fel nu va va intreba nimeni daca vreti sa muriti. Prieteni,nimeni nu stie cat mai are de trait.In aceasta seara poti citi acest articol,te bagi in pat, adormi,si te trezesti in iad arzand de viu. FITI SALVAT ASTAZI. CINE NU VA FI MANTUIT VA ARDE DE VIU IN IAD LA NESFARSIT!!! [ 1 Corinteni 15:1-4 ] 1. Va fac cunoscut, fratilor, Evanghelia pe care v-am propovaduit-o, pe care ati primit-o, in care ati ramas 2. si prin care sunteti mantuiti, daca o tineti asa dupa cum v-am propovaduit-o; altfel, degeaba ati crezut. 3. V-am invatat inainte de toate, asa cum am primit si eu: ca Hristos a murit pentru pacatele noastre, dupa Scripturi; 4. ca a fost ingropat, si a inviat a treia zi, dupa Scripturi; Draga prietene daca citesti si vrei sa fii salvat,sa ajungi in rai,am o veste buna pentru tine. Isus a murit, a fost ingropat si a inviat dupa 3 zile pentru a-ti ierta pacatele. Crede acest lucru si vei ajunge in rai. Este atat de usor.Doar crede!!!!! Nu trebuie sa renunti la pacatele tale sau sa te reabilitezi,oricum nici nu vrei si nici nu vei putea. Trebuie doar sa crezi ca Isus ti-a platit pacatele murind,fiind ingropat si inviind dupa 3 zile. Crede si vei avea certitudinea ca vei ajunge in rai. Astfel Dumnezeu a hotarat ca noi sa fim salvati. [ Ioan 3:16 ] "16. Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica." [ Fapte 16:30-31 ] "30. i-a scos afara si le-a zis: "Domnilor, ce trebuie sa fac ca sa fiu mantuit?" 31. Pavel si Sila i-au raspuns: "Crede in Domnul Isus, si vei fi mantuit tu si casa ta." " cum-ajung-in-rai.info

Iaca
21.03.2018, 03:18:55

@ kami node, Politicienii nu cunosc decat o valoare de intrebuintare . Andrei Gheorghe era om de valoare dar fara intrebuintare . P.S.El i-a blestemat in stilul lui de neimitat.

+1 (1 vot)
Iaca
21.03.2018, 03:04:59

A mai cazut o Stea ! Amin !

+1 (1 vot)
Modifică Setările