Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

FOTO Cele mai surprinzătoare relaţii de prietenie ale vedetelor de la Hollywood

0
13 Nov 2014 08:59:34
Autor: Victor Arvunescu
Cameron
Diaz a spus că a cumpărat droguri de la Snoop Dogg, amicul ei FOTO
Time
Cameron Diaz a spus că a cumpărat droguri de la Snoop Dogg, amicul ei FOTO Time

Aristotel spunea că „prietenia înseamnă un suflet în două trupuri“. Pe acest principiu, multe dintre vedetele de la Hollywood şi-au prieteni care le-au fost alături la bine şi la greu, înghegând astfel relaţii de amiciţie care au durat o viaţă.

Cele mai cunoscute vedete de la Hollywood şi nu numai au legat de-a lungul timpului prietenii trainice, dar foarte puţin cunoscute publicului larg. Dacă în faţa camerelor de luat vederi vedetele tind să afişeze o atitudine profesionistă fără a lăsa loc presupunerilor, în spatele acestora sunt oameni simpli care socializează şi stabilesc relaţii de amiciţie. Prinţul William, Dustin Hoffman, Cameron Diaz, Snoop Dogg şi Ben Affleck sunt doar o parte dintre celebrităţile care au stabilit relaţii durabile de prietenie cu oameni la care prea puţin se aşteaptă, arată „Time“.

Prinţul William şi actorul Eddie Redmayne, cunoscut pentru rolul din filmul „Les Misérables“, au mers împreună la şcoala de fashion Eton, acolo unde au stat în acelaşi campus. Finalul cursurilor a stabilit o puternică prietenie între cei doi.

FOTO Time/GettyImages

Actorii Dustin Hoffman, Robert Duvall şi Gene Hackman, tripleta de aur a cinematografiei americane, s-au cunoscut în anii 1950 şi au rămas prieteni. La începutul carierei sale, Dustin Hoffman a căutat un apartament în care să stea, iar singurul care i-a sărit în ajutor a fost Gene Hackman. Acesta din urma era deja coleg de apartament cu Robert Duvall.

FOTO Time/GettyImages

Jon Stewart, satirist politic american, şi Anthony Weiner, politician american implicat într-un scandal sexual, au locuit împreună după terminarea facultăţii, numai că relaţiile dintre cei doi au intrat într-un punct critic atunci când Weiner l-a criticat pe Stewart pentru că a reuşit, prin comentariile sale, să facă ca politica să pară cinică.

FOTO Time/GettyImages

Actorul Tommy Lee Jones şi Al Gore, cel de-al 45-lea vicepreşedintele al Statelor Unite ale Americii, au fost colegi de cameră la Universitatea Harvards.

FOTO GettyImages

Scriitoarea Harper Lee, distinsă cu premiul Pulitzer, în 1960, pentru romanul „Să ucizi o pasăre cântătoare“, a fost o fată „băieţoasă“, o cititoare avidă şi precoce şi bună prietenă cu Truman Capote, unul dintre cei mai importanţi scriitori ai secolului al XX-lea. Fanii acesteia au speculat de multe ori că romanul a fost în colaborare cu Capote, dar zvonurile s-au dovedit a fi false.

FOTO Time/GettyImages

David Duchovny şi JFK Jr., fiul fostului preşedinte american John Fitzgerald Kennedy, au mers împreună la acelaşi liceu, iar actorul a dezvăluit în cadrul unei emisiuni moderate de Howard Stern că în timpul unei excursii cu clasa au stat împreună în aceeaşi cameră.

FOTO Time/GettyImages

Cameron Diaz şi raperul Snoop Dogg au urmat cursurile aceluiaşi liceu, Long Beach Polytechnic. Actriţa a dezvăluit că la un moment dat a cumpărat droguri de la prietenul ei.

FOTO Time/GettyImages

Actorii Christopher Reeve şi Robin Williams s-au întâlnit în timpul perioadei liceului.

FOTO Time/GettyImages

Michael Douglas şi Danny DeVito, o altă pereche de colegi de cameră care au rămas prieteni.

FOTO Time/GettyImages

Fără nicio surpriză, Ben Affleck şi Matt Damon sunt foarte buni amici.

FOTO Time/GettyImages

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările