Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

FOTO Doi mari actori de la Hollywood s-au sărutat pe buze la premiera „Star Trek: Picard“

2
17 Jan 2020 15:33:20
Autor: Andreea Neblea
Ian Mckellen şi Patrick Stewart s-au sărutat pe buze la premiera serialului „Star trek: Picard“ FOTO Guliver/Getty Images
Ian Mckellen şi Patrick Stewart s-au sărutat pe buze la premiera serialului „Star trek: Picard“ FOTO Guliver/Getty Images

Doi dintre cei mai mari actori de la Hollywood, Patrick Stewart (79 de ani) şi Ian McKellen (80 de ani), homosexual declarat, s-au sărutat pe buze la premiera serialului „Star Trek: Picard“.

Vedeta serialului „Star Trek: Picard“, Patrick Stewart, şi prietenul său cel mai bun, Ian McKellen, s-au sărutat pe buze când s-au întâlnit pe covorul roşu la premiera producţiei, notează Daily Mail.
 
În cadrul evenimentului de lansare a serialului produs de Amazon, care a avut loc la Odeon Luxe din Leicester Square, Londra, Patrick Stewart a fost însoţit la premieră de soţia sa, Sunny Ozell (41 de ani).
Sărutul dintre Ian McKellen şi Patrick Stewart FOTO Profimedia
 
Momentul sărutului s-a produs după ce Ian McKellen, homosexual declarat, a îngenuncheat în faţa lui Stewart. De asemenea, pe parcursul serii, cei doi au avut mai multe momente în care au afişat gesturi tandre unul faţă de celălalt: s-au pupat pe obraz, s-au îmbrăţişat şi s-au ţinut de mână. 
 
Ian McKellen a îngenuncheat în faţa lui Patrick Stewart FOTO Guliver/Getty Images
 
Deşi multă lume s-a grăbit să se gândească la faptul că cei doi ar fi fost iubiţi, Stewart şi McKellen, care au mai fost fotografiaţi în astfel de ipostaze şi în trecut, s-au amuzat punând totul pe seama prieteniei dintre ei. Ian McKellen şi Patrick Stewart s-au sărutat şi pe covorul roşu al premierei filmului „Mr. Holmes“, din 2015.
 
Actorii Ian McKellen şi Patrick Stewart s-au sărutat pe covorul roşu FOTO Getty Images
 
Cei doi actori au jucat împreună în „X-Men“, interpretându-i pe profesorul Charles Xavier, respectiv pe Magneto.
 
Ian McKellen a fost numit cavaler în 1991 de regina Marii Britanii. El a anunţat în 1988 că este homosexual, iar un an mai târziu a devenit membru fondator al Stonewall, o organizaţie care militează pentru drepturile LGBT din Marea Britanie.
 
Patrick Stewart a fost înnobilat şi el, în 2010. În prezent, este la a treia căsnicie şi are doi copii, o fată şi un băiat. Cea de-a treia căsnicie a lui Stewart a fost oficiată, în 2013, chiar de Ian McKellen.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Stefan din Nord
17.01.2020, 15:53:14

Superb ! Love is on the air . Repeta celebrul sarut Brejnev - Honecker

un motan intransigent
17.01.2020, 22:21:44

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările