Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

FOTO Ian McKellen şi Patrick Stwart s-au sărutat la premiera filmului „Mr. Holmes“

0
11 Jun 2015 14:55:15
Autor: Bianca Dumitru
Ian McKellen (stânga) şi Patrick Stewart la premiera filmului „Mr. Holmes“ FOTO Getty Images
Ian McKellen (stânga) şi Patrick Stewart la premiera filmului „Mr. Holmes“ FOTO Getty Images

Actorii Ian McKellen şi Patrick Stewart s-au sărutat pe covorul roşu, la premiera filmului „Mr. Holmes“, scrie tabloidul britanic „The Mirror“.

Cei doi veterani ai Hollywood-ului, Ian McKellen şi Patrick Stewart, care sunt şi foarte buni prieteni, s-au sărutat în văzut tuturor atunci când s-au reîntâlnit pe covorul roşu, la premiera filmului „Mr. Holmes“, care a avut loc la cinema Odeon, din Kensington (Anglia).

Momentul tandru oferit de cei doi a fost surprins de fotografii prezenţi la eveniment.

În cel mai nou film al său, „Mr. Holmes“, Ian McKellen joacă rolul unui Sherlock Holmes care începe să arate primele semne ale demenţei. În cadrul unei conferinţe de presă, actorul, în vârstă de 76 de ani, a declarat că „nu a avut niciodată vreo intenţie de a-l interpreta de Sherlock Holmes“. „Credeam că sunt prea bătrân, dar apoi a apărut această versiune a lui Sherlock Holmes, în vârstă de 93 de ani, aşa că a fost extraordinar“, a adăugat McKellen.

Actorii Ian McKellen şi Patrick Stewart s-au sărutat pe covorul roşu FOTO Getty Images

Sir Ian McKellen, născut la Burnley, în Marea Britanie, pe 25 mai 1939, este considerat de critici unul dintre cei mai mari actori britanici de cinema, teatru şi televiziune. Pe lângă rolul lui Gandalf din trilogia „Stăpânul inelelor“, semnată de Peter Jackson, Ian McKellen l-a interpretat pe diabolicul Magneto din filmele „X-Men“, de Bryan Singer. În 2006, McKellen a fost distins cu Ursul de Aur pentru întreaga carieră la Festivalul de Film de la Berlin.

Patrick Stewart (74 de ani) a lucrat în teatru timp de câteva decenii, înainte de a se remarca pe micile ecrane prin rolul în serialul SF „Star Trek“, care i-a adus renume mondial, şi în seria „X-Men“, unde l-a interpretat pe profesorul Charles Xavier. El a putut fi văzut, în urmă cu câţiva ani,  pe scenele londoneze, jucând alături de Ian McKellen, în piesa „Aşteptându-l pe Godot“.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii