Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

FOTO Vedete care s-au făcut mari în familii adoptive

0
20 Nov 2014 17:36:55
Autor: Raluca Moisă
Marilyn Monroe a avut o mamă schizofrenică şi şi-a petrecut copillăria în orfelinate,
Marilyn Monroe a avut o mamă schizofrenică şi şi-a petrecut copillăria în orfelinate,

Impresionată după o vizită recentă într-un orfelinat din Thailanda, Kim Kardashian a vrut să adopte o fetiţă de 13 ani. Deşi, iniţial, adolescenta a acceptat, s-a răzgândit în scurt timp, spunând că preferă acest mediu sărac, dar familiar. Sunt însă şi multe celebrităţi care, poate, nu ar fi ajuns ceea ce sunt, dacă nu ar fi trăit într-o anumită familie. Adoptivă.

Personalităţi din diverse domenii, de la Jack Nicholson la Steve Jobs, nu au fost crescute de părinţii naturali, ci de cei adoptivi. Unele dintre viitoarele vedete au fost înfiate chiar de la naştere, altele au ajuns în casele adoptive când aveau câţiva ani. Însă traiectoria lor a fost, cu siguranţă, influenţată, de familiile în mijlocul cărora s-au format.

Marilyn Monroe (1 iunie 1926 –  5 august 1962) şi-a petrecut prima parte a copilăriei alături de mama sa. Femeia suferea de schizofrenie şi nu îi putea oferi micuţei Norma Jeane o viaţă normală, aşa că, în scurt timp, fetiţa a ajuns la orfelinat. Marilyn a trecut pe la mai multe case de copii (a mărturisit că a fost violată de mai multe ori şi că acea perioadă avea să-i marcheze viaţa pentru totdeauna), iar la vârsta de 11 ani a intrat sub tutela lui Grace McKee, o prietenă a mamei sale. 

Jack Nicholson (născut pe 22 aprilie 1937) a fost adoptat de bunicii săi materni. Mama lui, June Nicholson, era doar o adolescentă atunci când l-a adus pe lume. Mulţi ani, viitorul star hollywoodian a crezut că aceasta este sora lui. Până când a fost sunat de un jurnalist de la „Time“, care voia să verifice această informaţie...

Jack Nicholson a crezut mulţi ani că mama sa este sora sa FOTO Getty Images

Ray Liotta (născut pe 18 decembrie 1954) a intrat de mic în familia soţilor Mary şi Alfred Liotta, care nu i-au ascuns niciodată că nu e copilul lor natural. Actorul din filmul „Goodfellas/Băieţi buni“ a recunoscut însă că acest lucru l-a obsedat toată viaţa, astfel că în 1997 a angajat un detectiv particular pentru a-şi găsi mama naturală.

Steve Jobs (24 februarie 1955 – 5 octombrie 2011) a fost unul dintre cei mai ambiţioşi şi mai influenţi oameni din istoria tehnologiei. Poate şi faptul că a fost dat spre adopţie de către mama sa naturală a contribuit la această ambiţie uriaşă. Fondatorul companiei Apple a fost adus pe lume de o studentă care se îndrăgostise de un imigrant sirian. Pentru că tatăl acesteia nu era de acord cu relaţia celor doi, micuţul a fost dat spre adopţie şi a fost înfiat de Clara şi Paul Jobs.

Steve Jobs, născut dintr-o iubire interzisă FOTO AFP

Nicole Richie (născută pe 21 septembrie 1981) a fost crescută de la vârsta de trei ani de muzicianul Lionel Richie. Părinţii naturali ai micuţei (unul dintre ei era un muzician care a cântat în turnee cu Richie) nu-şi mai permiteau, financiar, să o crească. Nicole a fost adoptată legal la vârsta de nouă ani.

Faith Hill (născută pe 21 septembrie 1967) a fost adoptată de o familie de creştini practicanţi, din orăşelul Star (Mississippi). Abia în 1990, cântăreaţa a început să-şi caute mama naturală, pe care a cunoscut-o trei ani mai târziu. Cele două au păstrat legătura până când mama artistei a murit.

Faith Hill şi-a cunoscut mama naturală la 26 de ani FOTO Getty Images

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările