Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Fotografia unui bărbat care seamănă extrem de bine cu Michael Jackson a devenit virală după ce o femeie l-a prezentat drept iubitul ei FOTO

0
25 Sep 2017 12:59:57
Autor: Alexandra Cheroiu
Muzica lui Michael Jackson este dusă mai departe de numeroşi imitatori care îi seamănă foarte bine
Muzica lui Michael Jackson este dusă mai departe de numeroşi imitatori care îi seamănă foarte bine

O utilizatoare a platformei Twitter a postat o fotografie cu un bărbat despre care a spus că este iubitul său, iar internauţii au remarcat asemănarea incredibilă a acestuia cu megastarul pop Michael Jackson. Postarea a reuşit să devină virală, însă totul s-a dovedit a fi doar o glumă.

O femeie americană, care se prezintă pe Twitter cu nickname-ul Lourdes a postat recent o fotografie cu aşa-zisul ei iubit, însoţită de mesajul: „Hei, lume, bărbatul meu este atât de drăgălaş! Ia uite ce selfie mi-a trimis“. Drept reacţie, utilizatorii de pe Twitter au început să-l compare imediat cu Michael Jackson datorită asemănării izbitoare: „Soro, tu ai o relaţie cu Regele Pop“, i-a spus o femeie în glumă.

Iniţial, fotografia a fost distribuită de 1.300 de ori, a fost apreciată de 5.200 de persoane şi a primit 1.800 de comentarii. Postarea devenit cu adevărat virală, însă, atunci când a fost distribuită de o utilizatoarea pe nume Annie, ajungând la 150.000 de share-uri, mai mult de 380.000 de like-uri şi mai bine de 2000 de comentarii.

La scurt timp au început şi inevitabilele glumele, care fac referire la versurile lui Michael Jackson:

Totul s-a dovedit a fi o glumă

În cele din urmă s-a dovedit că sosia megastatului nu era iubitul femeii, ci chiar Sergio Cortés, unul dintre imitatorii lui Michael Jackson. Se pare că utilizatoarea a preluat o poză de pe profilul spaniolului şi s-a folosit de ea pentru o glumă.

Sergio Cortés a declarat pentru LADbible: „Nu sunt iubitul ei, nu o ştiu pe această fată. Nu înţeleg de ce s-a ajuns la asta. Eu locuiesc în Spania“.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările