Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Frica de moarte a salvat-o pe Kelly Osbourne

0
9 Jan 2013 10:20:43
Autor: Corina Cosmescu
Cântăreaţa vorbeşte deschis despre problemele care au afectat-o de-a lungul timpului. FOTO Reuters
Cântăreaţa vorbeşte deschis despre problemele care au afectat-o de-a lungul timpului. FOTO Reuters

A surprins presa internaţională când a slăbit peste 30 de kilograme, după ce a fost dependentă de droguri. Recent, Kelly Osbourne a dezvăluit că schimbarea s-a produs de teamă că viaţa sa ar putea lua sfârşit.

Fiica rockerului Ozzy Osbourne a discutat despre modul în care expunerea publică i-a influenţat stilul de viaţă. Într-un interviu acordat emisiunii „Lorraine“ din Los Angeles, artista susţine că viaţa într-o familie celebră a transformat-o, implicit, într-o persoană publică, ceea ce i-a afectat imaginea de sine şi a făcut-o să se simtă nesigură.

Cântăreaţa criticată încă din adolescenţă pentru că a fost supraponderală şi a consumat droguri, a explicat că reacţiile celorlalţi au făcut-o nefericită. Totuşi, mama sa, Sharon a încurajat-o: „Eşti cine eşti, iar dacă vrei să schimbi ceva, atunci schimbă“.

„Mi-am zis că nu mă pot minţi. Dacă voi continua să mai iau pastile, s-ar putea ca mâine să nu mă mai trezesc şi nimeni nu-i va păsa“, s-a impulsionat cântăreaţa, într-un moment de răscruce.

„M-am trezit a doua zi de dimineaţă şi mi-am zis: «Trebuie să schimbi asta». Şi am vorbit cu mama, iar în ziua respectivă am fost la reabilitareƒ“, a mărturisit tânăra în vârstă de 28 de ani.

Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni, ea explica doar efectele slăbitului şi modul în care şi-a urmat dieta, de data aceasta, cântăreaţa a mers mai departe şi a analizat cauzele care au determinat-o să-şi revizuiască atitudinea privind propriul corp.

„Când mi-a venit mintea la cap, am început să-mi explic lucrurile. Apoi a venit «Dancing With the Stars» (varianta americană de la „Dansez pentru Tine“, în una din ediţiile căreia ea a concurat – n. r.). L-am întâlnit pe Louis (partenerul său – n. r.) şi el mi-a schimbat viaţa“, a mărturisit tânăra.

„N-am crezut că voi reuşi asta până la 28 de ani... Tot ce s-a întâmplat în ultimii ani a fost o nebunie. O grămadă de lucruri au fost groaznice, dar munca din greu le-a diminuat. N-am crezut niciodată că o să devin genul de fată care se va duce în fiecare dimineaţă la sala de sport – înainte, când mă trezeam, mâncam chipsuri la micul dejun“, priveşte ea retrospectiv.

Fosta dependentă de droguri, Kelly Osbourne s-a reprofilat. „După ce am pierdut o jumătate de kilogram, iar apoi două kilograme, mi-am dat seama că asta provoacă dependenţă. Dar aici nu este vorba despre slăbit, ci despre sănătate. Nu e niciun secret. Trebuie să te antrenezi şi să mănânci corect – astea fac parte din viaţa mea acum. Am învăţat să mă iubesc“, a conchis ea. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările