Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Geena Davis: „După ce am împlinit 40 de ani, am simţit că am încetat să mai exist pentru Hollywood“

0
11 Aug 2020 19:46:27
Autor: Lizeta Oprea
Actriţa Geena Davis
Actriţa Geena Davis

Geena Davis, actriţă, producătoare şi scriitoare, spune că s-a simţit respinsă de lumea de la Hollywood după  vârsta de 40 de ani. „Odată ce am avut cifra patru ca prefix al vârstei, am căzut de pe stâncă”, povesteşte actriţa.

Geena Davis (64 ani), actriţă americană, câştigătoare a unui premiu Oscar şi Glob de Aur, nominalizată la Premiile Emmy, producătoare, scriitoare, atletă şi fost model, a vorbit despre provocările vieţii de actor, recunoscând că după ce a împlinit 40 de ani rolurile au fost rare.

„Odată ce am avut cifra patru ca prefix al vârstei, am căzut de pe stâncă”, povesteşte actriţa.

Faimoasă în anii '80 pentru frumuseţea sa naturală, actriţa a declarat  în trecut că Hollywood-ul a respins-o la sfârşitul anilor  '90 pentru că nu mai arăta ca în tinereţe.

„Am crezut că, în continuare, cariera mea va fi la fel şi că voi merge pe acelaşi drum. Dar după ce am împlinit 40 de ani, am simţit că am încetat să mai exist pentru Hollywood. îmi imaginam că voi ajunge ca Meryl Streep sau Jessica Lange, care şi după ce au trecut de prima tinereţe, au continuat să facă filme. Dar nu erau roluri pentru mine. A fost dureros", a spus actriţa.

Geena a devenit celebra pe plan international gratie filmelor „Tootsie", „A League of Their Own“, "Thelma si Louise" si "Sarutul dulce al razbunarii". 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii