Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

George Burcea, adevărul despre relaţia cu Andreea Bălan: „Abia de două luni mi se permite să iau fetiţele”

3
28 Oct 2021 11:21:53
Autor: Maria Ţaga
Actorul George
Burcea şi-a deschis sufletul şi a vorbit, în premieră, în emisiunea „În
Oglindă”, a lui Mihai Ghiţă, despre divorţul cu scântei de Andreea Bălan. FOTO Instagram
Actorul George Burcea şi-a deschis sufletul şi a vorbit, în premieră, în emisiunea „În Oglindă”, a lui Mihai Ghiţă, despre divorţul cu scântei de Andreea Bălan. FOTO Instagram

Actorul George Burcea a vorbit, în premieră, în emisiunea „În Oglindă”, a lui Mihai Ghiţă, despre divorţul cu scântei de Andreea Bălan. Cei doi au avut o relaţie controversată, căsnicia lor terminându-se cu scandal.

Au împreună însă două fetiţe şi, de abia de două luni, actorul a primit permisiunea din partea Andreei Bălan să ia fetiţele la el, pentru a petrecere timp împreună.

Actorul a vorbit deschis despre divorţul de solistă în emisiunea „În Oglindă”, a lui Mihai Ghiţă. A mărturisit că momentul de cumpănă în căsnicia lor a fost atunci când fosta lui soţie era pe moarte şi el era acasă cu un copil şi un altul care abia se născuse de o jumătate de oră.

„A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorţul. Am încercat să îmi adun toată energia şi efortul psihic ca atunci când o să îmi formez o familie să fiu 100% acolo şi am fost. Dar ce crezi, lucrul ăsta nu s-a putut 100% după acel moment. Când nu au mai funcţionat lucrurile, am plecat, indiferent de cancanuri şi alte lucruri. Nu doresc să vorbesc despre ele. Am doi copii minunaţi, două fetiţe sănătoase şi este important că atât ea, cât şi eu, să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relaţia noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să le iau în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniţă şi le aduc acasă duminică seara”, a declarat George Burcea, în emisiunea „În Oglindă”.

CONTINUĂ SĂ CITEŞTI PE CLICK.RO

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

imsi2 imsi2
28.10.2021, 11:40:48

Ai de mine inca o criza majora in Romania, sa mori nu alta si taman acu joianis ii la piramide il cheama boul apis sa schimbe opinii despre iarba de pe terenurile de golf.

-7 (7 voturi)
ella15 Ella15
28.10.2021, 21:45:02

Cine e mapetul asta de merita sa fie amintit aici?🤔

Utilizator Adevărul
28.10.2021, 23:23:50

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările