Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Gérard Depardieu, acuzat de viol. Parchetul cere unui judecător să ancheteze

5
2 Aug 2020 09:58:44
Autor: News.ro
FOTO Guliver/Getty Images
FOTO Guliver/Getty Images

Gérard Depardieu este acuzat de o tânără actriţă de viol, fapte care s-ar fi întâmplat în 2018. După o clasare fără urmări, procedura este relansată de Parchetul din Paris, scrie presa franceză.

Parchetul din Paris i-a solicitat unui judecător să ancheteze acuzaţiile de viol care-l vizează pe Gérard Depardieu, care de altfel le contestă, după ce iniţial cazul a fost clasat, scrie AFP. 
 
Pentru a relua investigaţiile, reclamanta, o actriţă în vârstă de 20 de ani, a depus plângere în martie ca parte civilă după această clasare în primăvara anului trecut. 
 
Contactat de AFP, avocatul actorului Hervé Témime nu a comentat. 
 
În iunie 2019, Ministerul public a concluzionat la capătul anchetei preliminare de nouă luni că "numeroasele investigaţii făcute" nu au "permis caracterizarea infracţiunilor denunţare".  
 
Prima plângere a fost depusă la finalul lunii august 2018, la jandarmeria din Lambesc (Bouches-du-Rhône) de actriţă. Potrivit acesteia, faptele pe care le-a denunţat s-ar fi derulat la domiciliul din Paris al starului, un hotel particular din arondismentul VI, între 7 şi 13 august 2018. 
 
Parchetul din Aix-en-Provence a deschis imediat o anchetă preliminară, înainte de a renunţa în favoarea Parchetului din Paris, care a încredinţat ancheta poliţiei judiciare. 
 
Actorul în vârstă de 71 de ani, a fost audiat de Poliţie. Este una dintre personalităţile franceze care este vizată de o plângere de viol sau agresiune sexuală de la decăderea producătorului american Harvey Weinstein în 2017. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Alexandre
2.08.2020, 10:45:47

Ha, ha.. pretinul lui Putin, violator de dame.. la 71 de ani si la banii lui nu si-a gasit si el o prostituata legala, sau o fi efectul amestecului de viagra, vodca si prostie ?

+1 (3 voturi)
LazyBear
2.08.2020, 11:04:01

Nu cred. Mișcarea ME TOO a intrat într-un con de umbră și are nevoie de o victimă de calibru. E așa de ușor azi să fii acuzat de viol, imediat un act sexual consimțit devine forțat dacă se sucește demoazela.

-2 (4 voturi)
Edmond Wolf
2.08.2020, 15:52:34

Așa-i trebuie lui Gepardieu. Cine l-a pus să ceară cetățenie rusă? Dacă rămânea doar cu cea franceză putea depune plângere că a fost violat și sigur câștiga. Doar și Julian Assange a pățit-o cu violurile voluntar consimțite.

-1 (3 voturi)
Bogdan Liviu
2.08.2020, 19:24:24

greu de crezut ... asta abia mai traverseaza strada ... daca era vasluian : credeam 5% din stire , dar in cazul astuia ....

+1 (1 vot)
un motan intransigent
2.08.2020, 19:36:05

Prostioare naive! Juna de 20 de ani n-a aflat ca un barbat de 71 de ani, suficient de gras spre a fi considerat obez la orice control medical, nu prea mai gaseste prea mare lucru la un autocontrol facut in vederea comiterii unui viol. Juna "victima" e-n pana de bani si o si dor bataturile de nu poate face trotuarul cinstit.

+2 (2 voturi)