Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Gina Lollobrigida, înşelată de grădinarul ei, care i-a furat milioane de euro. Se dă verdictul în procesul care intrigă Italia

0
10 Jul 2020 06:16:07
Autor: OK! Magazine

Diva italiană a împlinit 93 de ani pe 4 iulie şi are încă energie pentru o bătălie incredibilă la tribunal, împotriva lui Andrea Piazzolla, grădinarul şi omul ei de încredere, pe care îl numise administratorul averii sale.

A abuzat Piazzolla de încrederea actriţei? Aceasta este decizia pe care trebuie s-o ia justiţia italiană în privinţa celui acuzat că a sustras milioane de euro din averea lui Lollo. Povestea intrigă Italia pentru că pare scenariu de film: de-o parte avem o vedetă internaţională ajunsă la vârsta la care ar fi trebuit să trăiască în tihnă.

De cealaltă parte, un bărbat de 32 de ani, care, atenţie, a fost angajat de Lollobrigida acum 10 ani ca grădinar şi şofer, dar care, în timp, i-a câştigat încrederea într-atât încât... i-a încredinţat administrarea averii ei, mai exact l-a numit directorul a trei societăţi care îi gestionează averea. O situaţie care a scandalizat întreaga familie a actriţei, mai ales pe fiul ei, Milko, pe nepotul Dimitri şi pe fostul soţ, Javier Rigau.

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii