Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Horia Brenciu, despre soţia sa: „Îi admir forţa şi răbdarea cu care ne ţine pe mine şi pe cei patru copii ai noştri în frâu“

1
20 Sep 2020 19:57:29
Autor: Lizeta Oprea
Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu
Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu

Cu o poveste de iubire de peste 14 ani, Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu au o familie frumoasă, în casa lor predominând „zâmbetele, chiotele şi îmbrăţişările”, după cum povesteşte artistul.

Horia Brenciu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de 14 ani, cu Alice Dumitrescu, iar împreună cresc patru copii, de care se simt tare mândri. Spune că familia este „pansament” pentru orice, iar pentru soţie are numai cuvinte de laudă:  „Îi admir viaţa, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă şi în afara ei şi aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forţa şi răbdarea cu care ne ţine pe mine şi pe cei 4 copiii ai noştri în frâu. O admir şi o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Şi cred că o să mai am multe de admirat la ea…”, a spus Horia Brenciu pentru avantaje.ro.

Chiar dacă recunoaşte că este gelos, nu se ceartă cu soţia din astfel de motive, în casă predominând „zâmbetele, chiotele şi îmbrăţişările”: „Omul e un adevărat univers. Alice respectă regula asta. Nici eu nu fac rabat de la ea. Concluzia e că mai avem multe de descoperit şi de experimentat”a mai spus Horia.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Gigi_ Kent_
21.09.2020, 00:31:12

„Îi admir forţa şi răbdarea..." Si eu i-o admir cat te suporat , un ingalat ca tine, o nulitate care se crede vedeta, un infumurat si un gras. Bleah!

-2 (2 voturi)
Modifică Setările